RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Знайдуть щастя на старості: названо два знаки Зодіаку, які зустрінуть справжню любов на пенсії

Астрологи визначили знаки Зодіаку, представники яких в пенсійному віці можуть закохатися по-справжньому.

Відповідний гороскоп опубліковано на сайті "Яндекс Дзен".

Водолій

Представники цього знаку вже після 40 років перетворюються в досвідченого мудреця, холодну і розважливу натуру, що не вірить у романтику. Однак варто з'явитися поруч спорідненій душі і Водолії перетворюються - їх крижане серце моментально тане під палаючим вогнем справжньої, щирої і нескінченної любові. Навіть в пенсійному віці в такому випадку представники знаку можуть відчути себе найщасливішими людьми у Всесвіті. Головне - не боятися почуттів, адже справжня любов не ранить.

Телець

Представники цього знака відрізняються прагматичним реалізмом, тому довго і ретельно вибирають партнера, особливу увагу приділяючи їх матеріальній забезпеченості. Така скрупульозність і високі вимоги часто стають причиною того, що Тельці довго не знаходять свою половинку і можуть зустріти сорокаріччя в гордій самоті. У більш зрілому віці з'являються мудрість, м'якість, спокій і врівноваженість. Ці якості, а також надійний тил у вигляді фінансових заощаджень, дозволяє навіть пенсіонерам почати нові стосунки.

Стрілець

У представників цього знака дитинство триває до 30 років, в цей час він неі не варті плани, а просто насолоджуються життям. Астрологи не радять Стрільцям в цей час одружуватися, адже вони ще не готові до справжнього кохання. Тільки після 40 років у них настає період зрілості і усвідомлення життя, тому знайти свою половинку, яка вкаже орієнтир і допоможе знайти правильний напрямок, буде непізно і в пенсійному віці.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, з яких виходять найгірші чоловіки.