RU  UA  EN

Неділя, 26 травня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 42.95
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 травня

25 травня

Всі новини

Влаштовують істерики і шкодять нишком: п'ять жінок за знаком Зодіаку можуть перетворити ваше життя на пекло

Астрологи визначили знаки Зодіаку, під якими народжуються найскладніші для подружніх відносин жінки.

Відповідний гороскоп опубліковано на сайті kabluk.me.

Скорпіон

Представниці цього знаку бувають неймовірними красунями і фатальними жінками, в них поєднуються буйну вдачу і хороше воспітаніе.Однако, Скорпіони-жінки совершеннно не вміють себе контролювати і надзвичайно мстиві. Вони ніколи не забувають образ і зроблять все, щоб кривднику було також боляче, як їм. Головне в такому випадку вчасно визнати свою помилку, інакше помста буде страшна.

Телець

Представницям цього знаку робити капості і псувати комусь життя просто подобається. На образу вони не відповідають істерикою, а відреагують поглядом з докором, після якої почнеться помста і вона буде жорстокою. Жінка-Телець може зіпсувати життя кому завгодно, вважаючи при цьому, що вона абсолютно права.

Овен

Представниці цього знаку вміють дружити, якщо потрапити їм в немилість, то вони витончено знищать кривдника, будуть безжальними і жорстокими. У відносинах вони часто агресивні і можуть не тільки грубо відповісти, але навіть заїхати по обличчю. Овна-жінку краще не злити, а обдаровувати любов'ю, турботою і добротою - це повернеться в стократному розмірі.

Козеріг

Представниці цього знаку вміють своїм холодним неупередженим поглядом сказати більше, ніж словами. Щоб зблизиться з ними потрібно грати за запропонованими правилами, не намагаючись задобрити або підкупити. Козеріг-жінка не робить боляче фізично і не висловлює претензій кривдникові, вона зводить його з розуму своєю байдужістю.

Рак

Представниці цього знаку вважаються найбільш чутливими, при цьому їх краще не ображати, щоб уникнути бурхливої істерики. Рак-жінка, щоб захистити себе здатна спопелити все навколо, дотримуючись правила, що найкращий захист - напад. При цьому, навіть зробивши помилку, вона буде звинувачувати оточуючих, перекладаючи відповідальність на інших, а себе ставити в позицію ображеної.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, які є найбільш добродушними - ці люди мають "золоте" серце.