RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Астрологи дали поради молодятам в рік Бика: коли влаштовувати весілля і небажано вагітніти

2021 рік, який пройде під знаком Білого Металевого Бика, буде дуже сприятливим для початку спільного життя, а також для укладення шлюбу. Астролог Олена Нікольська дала поради нареченим, які хочуть, щоб їхній шлюб був міцним - треба виконати всього три умови.

Про це пише "Рамблер Гороскопы".

Вона зазначила, що в цілому поточний рік сприятиме заміжжю - Бик підтримує сімейні узи. Перед тим, як піти під вінець, закохані повинні переконатися, що їхні стосунки перевірені часом. Партнерам необхідно зустрічатися не менше року і з'їсти разом пуд солі.

Успішним шлюб буде також тоді, коли нареченого приймуть рідні дівчини.

Третя умова пов'язана з планетами Меркурій і Венера. В 2021 році Меркурій буде ретроградним три рази, в ці періоди не рекомендовано підписувати будь-які документи, пропозицію руки і серця краще відкласти, а також не варто в цей час починати спільне життя.

Меркурій буде ретроградним в 2021 році з 20 січня по 21 лютого, з 30 травня по 23 червня та з 27 вересня по 18 жовтня.

А ось від Венери залежить любов і продовження роду. Астролог закликала не планувати зачаття з 19 грудня до кінця січня 2022 року. В цей же час краще не укладати шлюб.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи зробили підказку для жінок і визначили любовні секрети чоловіків, які народилися під різними знаками Зодіаку.