RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

"Магічна" дата 21.02.2021 виконає мрії трьох знаків Зодіаку - на них обрушиться грошовий потік

У магічну дату 21.02.2021, яка являє собою код, який відповідає за аспекти життя людини, пощастить лише деяким знакам Зодіаку.

Незвичайні гороскопи публікують МК та АстроЗодіак.

Близнюки

Ідеальний час для відпочинку і роздумів. У другій половині дня ви відчуєте прилив сил і з'явиться справа, якою потрібно терміново зайнятися. У вас буде шанс здобути серйозну перемогу.

Телець

Не бійтеся, що ваші найкращі якості залишаться непоміченими. А серйозні труднощі можуть виникнути з тими людьми, яких ви вперше бачите. Не виключено, що ви зацікавитесь якоюсь сферою, яка раніше вас не приваблювала.

Діва

На роботі буде багато довгих суперечок, через них не вдасться зробити все, що було заплановано. Будуть успіхи в справах, які пов'язані з фантазією і винахідливістю. У другій половині дня можливі грошові надходження.

За словами астрологів, дзеркальні дати несуть в собі руйнівну силу, але її можна задобрити. У цей день важливо залишатися сміливим і відкритися долі, яка підготувала кардинальні зміни.

Якщо в дзеркальну дату ви будете радісні - то і життя навколо засяє новими фарбами. Якщо ж провести день в похмурому настрої, то ви частіше будете скаржитися на життя.

Раніше ми називали п'ять найгірших домогосподарок по знаках Зодіаку.