RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Неможливо затягти під вінець - три знаки Зодіаку, які не поспішають одружуватися

Астрологи склали так званий "холостяцький гороскоп" для трьох знаків Зодіаку, які не хочуть пов'язувати себе узами шлюбу.

Про це пише JoInfo.

Близнюки

Близнюкам потрібно різноманітність, їх життя влаштоване таким чином, що їм дуже швидко все набридає, в тому числі і відносини. Такі люди очікують пригод і нових відкриттів, їм вкрай складно уявити себе у відносинах з людиною на все життя.

Близнюків можна залучити за допомогою високого інтелекту. Той факт, що Близнюки дуже складні у відносинах, не означає, що можна забути про них, адже рано чи пізно їх серце відтане від льоду.

Стрілець

Стрільців часто називають волелюбними людьми. Таким людям дуже подобається робити те, що вони хочуть. Якщо ж мова йде про шлюб або про те, щоб знайти компроміс, вони відразу ж відрікаються від цього. Стрільці не влаштовані для сімейного життя, їм більше до душі дружба. Вони обсипають дам подарунками, ніжністю та емоціями, але заміж рідко кого можуть покликати. Коханим Стрільців доведеться дуже складно, необхідно докласти багато зусиль.

Водолій

Представники цього знака люблять свободу і незалежність. Любов і відносини важливі для Водоліїв, але вони не прагнуть до того, щоб обірвати своє холостяцьке життя. Водолій-чоловік завжди привабливий, він любить представниць прекрасної половини людства, саме тому у нього звичайного багато партнерок в житті, але він не готовий вести улюблену під вінець.

Як писав “Апостроф” раніше, астрологи назвали три знака Зодіаку стануть улюбленцями фортуни в кінці лютого - на них чекають "шалені" гроші.