RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Три знака Зодіаку стануть улюбленцями фортуни в кінці лютого - на них чекають "шалені" гроші

Астрологи склали черговий прогноз для знаків Зодіаку на 22 лютого 2021 року. За словами експертів, цей день багатьом принесе тільки щастя, не варто переживати про те, що буде щось погане.

Про це повідомляє AstroZodiac

Близнюки

Цей день буде вдалим. Іноді все ж можуть з'явитися деякі труднощі, але Близнюки зможуть з ними впоратися. Представники цього знака зодіаку будуть сильними і енергійними, цього достатньо, для того щоб видати продуктивний день і насолодитися своєю роботою. Не виключно, що Близнюки стануть багатіями, вони зможуть заробити багато грошей за допомогою старих проектів, про які вже давно забули.

Лев

Це сприятливий день, для того щоб почати вчитися і спробувати розширити свій кругозір. Також можна спробувати змінити сформовані звички і поглянути на речі інакше. Леви навряд чи зможуть зосередитися на своїй роботі, найкраще відпочити і провести час з користю іншими способами. Наприклад, можна зайнятися вивченням іноземної мови. Левам пощастить і у фінансовому плані, можливо, вони зможуть знайти гроші в старих джинсах. Також ймовірні вдалі збіги, завдяки яким можуть зважити багатьом проблемам.

Козеріг

Початок цього дня буде спокійним для Козерогів. Однак серйозних успіхів Козероги навряд чи досягнуть. Швидше за все, цей день представники знака Зодіаку Козеріг проведуть з користю, вони зможуть поспілкуватися з цікавими людьми і дізнатися щось нове. Не варто виключати і те, що Козероги знайдуть спільну мову з колегами та їм буде комфортно працювати разом. Також з'явиться можливість зустріти старих друзів.

Як писав "Апостроф" раніше, що шість знаків Зодіаку стануть щасливчиками навесні - буде везти з кар'єрою і грошима.