RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

З цих чоловіків нічого взяти - астрологи назвали п'ять найбідніших знаків Зодіаку

Астрологи назвали найбідніші знаки зодіаку. Це люди, про яких прийнято говорити "без гроша за душею".

Про це повідомляє Compoferrum.

Близнюки

Представники цього знака зодіаку вміють заробляти, але найчастіше грошей у них все одно немає. Це означає, що у них немає коштів навіть для того щоб прогодувати себе. Невідомо, з чим саме це пов'язано, але Близнюки зовсім не вміють заробляти гроші - якщо вони і заробили щось, то вкладають це не туди, куди потрібно.

Терези

Ваги ненавидять гроші, можна сказати, вони їх зневажають. Однак вони не винні в цьому, просто їм не щастить в зароблянні коштів. Якби Терези були вдалими, вони б очолювали топ найбагатших людей сучасності. Представники цього знака зодіаку все одно раді тому, що у них є, вони ніколи не скаржаться на своє життя і роботу.

Риби

Всесвіт не терпить несправедливості. Риби повинні потрапити в цей список, грошові кошти у них є, і дуже навіть багато. Однак Риби зовсім не вміють заробляти гроші, не дивлячись на те, що доля раз за разом надає цей шанс. Якщо Риби заробили гроші, вони їх відкладають в резерв, але на цьому все - вони не вміють ними розпоряджатися, коли отримують в руки. Якщо ж у Риб немає грошей, вони не знатимуть, що з цим робити. Всі грошові кошти, які потрапляють в руки до Риб - це подарунки або ж те, що вдалося отримати нехитрим способом.

Водолій

У Водоліїв немає грошей, тому що вони їм не потрібні. Ці люди не мають потреби в грошових коштах, вони вважають за краще щось інше, наприклад, їм подобається забезпечувати себе. Для них - щастя не в грошах. Для таких людей щастя полягає в здоровій і міцній сім'ї, в оточуючих і тому, що відбувається навколо них. Гроші для Водоліїв - тягар.

Стрілець

Стрільці, як і Риби, завжди можуть знайти гроші, але це виходить незвичайним чином. Йдеться або про дуже простий заробіток, або про подарунки. Будь-який поважаючий себе Стрілець, який не зайняв першу сходинку в рейтингу Форбс, щиро вважатиме себе бідолахою. Такі люди не знають, як заробляти гроші чесним способом.

Як писав “Апостроф” раніше, астрологи склали так званий "холостяцький гороскоп" для трьох знаків Зодіаку, які не хочуть пов'язувати себе узами шлюбу.