RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Шість знаків Зодіаку стануть щасливчиками навесні - буде везти з кар'єрою і грошима

Раніше астрологи розповіли, хто з представників гороскопу в березні матиме шанс змінити життя на краще, тепер же вони назвали шість знаків Зодіаку, яким цієї весни буде везти з кар'єрою і грошима.

Про це пише Rsute.

Тілець

Навесні на представників знака чекають витрати, але вони допоможуть їм зберегти фінансову стабільність в майбутньому. Астрологи не рекомендують давати гроші в борг - це може несприятливо відбитися на матеріальному становищі і принести негативні переживання. Також не варто навесні здійснювати великі покупки.

Близнюки

Уже навесні Близнюки зможуть досягти фінансової стабільності і зберегти її на тривалий час. Якщо мають бути серйозні витрати, необхідно все обдумати і зважити "за" і "проти". Навесні у представників знаку є ризик крадіжки або небезпека потрапити в аферу. Не варто довіряти випадковим людям.

Лев

Запорука фінансової стабільності Левів цієї весни - стримування власних поривів і економія. Це не найкращий час для великих витрат. Є небезпека стати боржником на довгий час. Астрологи радять бути уважними, щоб не потрапити в тенета шахраїв. Розумний підхід до грошей в цей період принесе доходи у майбутньому.

Стрілець

Стрільцям необхідно взяти під контроль свою звичку давати гроші в борг і "спускати" їх на розваги. Якщо це вийде - на представників знака чекає фінансовий успіх. Чудовий момент для покупки нерухомості, автомобіля або оформлення кредиту. Все це може принести в найближчому майбутньому хороший дохід.

Козеріг

Весна 2021 року стане для Козерога часом кар'єрного зростання і підвищення доходу в професійній сфері. Представники знака мають шанс навчитися розумній економії. В майбутньому це вміння не раз стане в нагоді і забезпечить фінансову стабільність.

Водолій

Зірки радять цієї весни не боятися здійснювати свої давні проекти. Час для цього як ніколи вдалий, є всі шанси на успіх. Водолії, які наважаться на це, в майбутньому пожнуть плоди у вигляді вражаючих доходів.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи розповіли, кому з представників гороскопу випаде шанс розбагатіти в 2021 році.