RU  UA  EN

Субота, 25 травня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 42.95
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 травня

24 травня

Всі новини

Шість знаків Зодіаку будуть купатися в грошах у 2021 році - зірки обіцяють їм великий прибуток

2021 рік, який пройде під покровительством Білого Металевого Бика, буде сприятливим для розвитку бізнесу, придбання або будівництва будинку, тільки не варто чекати швидкого прориву в справах і думати, що гроші прийдуть легкими шляхами. Астрологи назвали знаки Зодіаку, яким впродовж року посміхатиметься удача, а Бик гарантує прибуток і везіння.

Про це пише видання 24 НТР.

Овен

Завдяки внутрішньому чуттю Овни зможуть розумно розпорядитися фінансами на початку року і криза їх не торкнеться. Стабільне положення на роботі дозволить швидко позбавитися від боргів, якщо такі були. Прибутковими інвестиціями виявляться придбання нерухомості або ж цінних металів. Влітку можна очікувати просування в кар'єрі і вражаючу премію, якій швидко знайдеться застосування. Якщо у вас є якісь сміливі ідеї, то рік ідеально підходить для їх реалізації. У вас є всі шанси стати лідером і зібрати навколо себе людей, близьких за духом, тому що в цьому році ви зможете привести свою команду до успіху.

Лев

Представники знаку Лев - справжні щасливчики в 2021 році. По-перше, їм вдасться вирішити всі фінансові проблеми, а по-друге, вдасться добитися підвищення або ж отримати роботу, про яку давно мріяли. Звичайно, чекати манни небесної не варто: зірки радять діяти і в першу чергу кинути всі сили на те, що вам по-справжньому подобається. Дуже ймовірно, що ваше хобі може стати постійним джерелом доходів. Цей рік сприятливий для Львів-бізнесменів і тих, хто тільки планує відкрити свій бізнес. Головне, навчитеся цінувати свої чесно зароблені гроші і загартовуйте силу волі.

Терези

Особливо успішними у 2021 році будуть Терези. Вони зможуть заявити про себе, отримати популярність і розбагатіти. Не виключено, що ви познайомитеся з впливовими людьми, які вплинуть на ваше фінансове становище. Наприклад, вам запропонують додатковий заробіток, або ж зроблять цікаве пропозиції. Так само легко Терези будуть витрачати гроші - саме тут і криється велика загроза для вашого становища і гаманця. Зірки попереджають, що легковажність у грошових витратах не припустима. Не рекомендується мати справу з малознайомими людьми, пускатися в фінансові авантюри, здійснювати ризиковані інвестиції і інші необдумані операції.

Козеріг

Традиційно Козероги націлені на кар'єрний ріст і отримання великого прибутку - 2021 році їм щаститиме. Вже на початку року до вас прийде усвідомлення того, як багато ви повинні отримати для повного щастя. Безробітні Козероги зможуть знайти цікаву вакансію, що буде вельми несподівано. Інші зможуть перейти на інше місце роботи або змінити напрямок діяльності. Головне, треба бути стриманими в емоціях, і тоді рік ознаменується удачею в кар'єрі, бізнесі і в інших сферах.

Стрілець

Стрільцям, які давно хотіли змінити нудну офісну роботу на щось творче, варто це зробити в перші дні року. В такому випадку, можна розраховувати на гарний прибуток і прекрасний настрій. В інших випадках зміни небажані. В цілому, Стрільці будуть задоволені тому, що їхні бажання будуть збігатися з їхніми можливостями. Амбітно налаштованих представників знаку чекає просування кар'єрними сходами і підвищення зарплати на поточному місці роботи.

Водолій

На початку 2021 року Водолії будуть мати у своєму розпорядженні необхідну суму, щоб вирішити наявні проблеми. Можливо, саме в цей час вдасться знайти високооплачувану роботу. Матеріальне становище не викликатиме особливого занепокоєння. Перша половина року дуже вдала для відкриття свого бізнесу. Ваша справа принесе солідний прибуток, головне не лінуватися. Не відмовляйтеся від проходження курсу стажувань, відряджень - вони стануть в нагоді вам в майбутньому.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи розповіли, кому з представників гороскопу випаде шанс розбагатіти в 2021 році.