RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Названо чотири найбільш розсіяних знака Зодіаку - забувають важливі речі і втрачають свій шанс

Раніше астрологи розповіли про найбільш скритних представників гороскопу, тепер же вони назвали чотири максимально розсіяних знака Зодіаку.

Про це пише "Типовий астролог".

Близнюки

Цих людей постійно кидає з однієї крайності в іншу, а їх думки зазвичай сплутані і хаотичні. У них просто немає часу на планування. Близнюки все валять в одну купу і самі не можуть розібратися у власних справах. Вони часто забувають про домовленості, спізнюються на зустрічі і поводяться дуже розсіяно. Жити за графіком для них - катування.

Риби

Риби - мрійники, вони блукають в світі власних фантазій і думок. Дотримуватися графіка для Риб означає обмежувати свій творчий потенціал. Їм комфортно перебувати у власному просторі, нехай там і панує справжній хаос. Хоча їх світ для сторонніх і виглядає безладним, самі вони непогано в ньому орієнтуються.

Водолій

Вони здатні непогано організувати своє робоче місце, але ось в їхньому будинку все далеко не так чисто і впорядковано. Водолії не вважають за потрібне витрачати надто багато часу на другорядні завдання, такі, як наведення прядка. При цьому, будучи людьми настрою, представники знака можуть бути як розсіяними так і сконцентрованими і уважними до дрібниць.

Стрілець

Стрілець дуже волелюбний, він не любить заздалегідь заготовлених маршрутів або строгих графіків. Якщо того вимагають обставини вони можуть бути уважними і сконцентрованими, але прагнуть цього уникнути. Представники знака воліють не мати зобов'язань. Обмеження душать їх волелюбну натуру. Спонтанність допомагає їм отримувати задоволення від життя.

Як розповідав "Апостроф", раніше астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, які можуть похвалитися одразу декількома талантами.