RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Названо шість найбільших скритних знаків Зодіаку - можуть зробити підлість нишком

Астрологи, які раніше розповіли про найбільш ревнивих представників гороскопу, склали рейтинг найбільш скритних знаків Зодіаку.

Про це пише видання "Клубер".

Рак

Раків називають одним з найбільш закритих знаків. Ці люди довіряють тільки найближчим людям, тим, кого знають з самого дитинства, і хто не раз пройшов перевірку у важких ситуаціях. З усіма іншими ця людина тримається відсторонено і неохоче пускає в свій світ.

Скритність Раків пояснюється їх складною душевною організацією, нерозуміння цієї особливості ставить хрест на зближенні і відвертості з боку знаку. Відомо, що "діти Місяця" інакше сприймають навколишній світ, а життя для Раків - вкрай небезпечний період, пов'язаний з безліччю переживань. Тому Раки вважають за краще бути обережним і не базікати зайвого.

Скорпіон

Скорпіони - сильні духом особистості, які не звикли показувати свої слабкості і виставляти емоції напоказ. У будь-якій ситуації вони зібрані, зосереджені, з черговою удаваною посмішкою. Вони вміють тримати себе на публіці і роблять це з великою майстерністю, але при цьому пильно стежать за співрозмовниками, щоб згодом зробити правильні висновки щодо них.

З близькими людьми Скорпіон не завжди приховує своїх емоцій, хоча деякі подробиці свого життя вважає за краще залишити в таємниці. Найчастіше вони пов'язані з інтимними пригодами Скорпіонів, адже підопічними Марса рухає сексуальна енергія і ці люди просто не можуть прожити без флірту і зрад. Тому Скорпіони стають настільки скритними і так добре вміють замітати сліди, що вивести їх на чисту воду практично неможливо.

Козеріг

Представників цього знаку також вважають замкнутими і неговіркими, але для цього Козероги мають всі підстави. По-перше, вони ґрунтовні і розважливі люди, які ні коли не говорять зайвого. По-друге, за удаваною стриманістю, упевненістю і розсудливістю Козерогів ховається їх вразлива душа, і вони дуже бояться, що хтось розгадає цей їх секрет. Вони настільки бояться втратити свій авторитет, побоюючись, що їх перестануть сприймати як лідерів, що можуть самі страждати від цього.

При цьому стриманість необхідна Козерогам для того, щоб вони самі не розкисли. Особистості даного знаку впевнені, що, почавши скаржитися всім на долю, можна розгубити весь запал на шляху до досягнення своїх цілей.

Стрілець

Стрільців прийнято вважати жартівниками і "своїми в дошку" людьми, яким можна довіряти. Але якщо придивитися, Стрільці не ті, за кого себе видають! Це дуже хитрі особистості, які всюди шукають вигоду і намагаються втертися в довіру до кожної людини, яка їм хоч трохи цікава. У той же час від самого Стрільця ніколи не можна добитися правди. Він вміло уникає прямих відповідей і навмисно вводить співрозмовника в оману.

Про те, що насправді твориться в голові у Стрільця, не знають навіть найближчі люди. Представник даного знака володіє неймовірним шармом, завдяки чому непогано вуалює власну скритність.

Діва

Діви вважаються дуже скритними людьми, що особливо явно проявляється в хвилини радості або скорботи, адже в такі моменти особа Діви зазвичай не виражають ніяких емоцій, залишаючись байдужим. З цієї причини багато хто вважає їх черствими і байдужими, хоча насправді душу цієї людини просто роздирають емоції. Ці люди просто не дають волю своїм емоціям на публіці, а вдома вони стрибатимуть від радості або будуть ридати в подушку.

Скритність Дев проглядається і в процесі спілкування. Ці люди рідко бувають щирими. У діалозі з Дівою завжди присутній таємний сенс, що дозволяє цій людині приховати власні почуття або навпаки, дізнатися те, що задумав співрозмовник.

Риби

Риб називають одним з найбільш закритих і недоступних для розуміння знаків Зодіаку, незважаючи на те, що підопічні Нептуна люблять одкровення і ласі на задушевні розмови. Їх внутрішній світ кардинально відрізняється від світу інших людей, а тому співрозмовники нерідко вважають, що Риби живуть у власних фантазіях. Інколи це дійсно так, і представники даного знаку цього навіть не приховують. Але якщо знайдеться людина, яка повірить у Риб, і підтримає їх починання, надавши силову, інформаційну та матеріальну підтримку, Риби можуть перетворити свої фантазії в реальність. Тому ці люди швидше не скритні, а просто не відчувають потрібного їм розуміння і віри в їхні можливісті.

При цьому Риби можуть бути замкнутими: оточуючі люди бачать в Рибах людину, якій можна відкрити душу і довірити свої таємниці, тож підопічні Нептуна стають хранителями чужих секретів, а розголошувати чужі таємниці не в їхньому характері.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали найвірніші знаки Зодіаку, з якими ідеально будувати сім'ю.