RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Гороскоп хвороб знаків Зодіаку: кому і на що треба звернути увагу

Раніше астрологи розповіли, хто з представників гороскопу в березні отримає шанс почати нове життя, тепер же вони назвали слабкі місця в здоров'ї кожного знака Зодіаку.

Про це пише v-kosmose.

Овен. Слабке місце - нирки. Також необхідно берегти зуби, очі і голову. Не можна переохолоджуватися. Крім того, можуть бути проблеми з артеріальним тиском.

Тілець. Страждають захворюваннями горла, шиї, спини, хребта, ніг і статевих органів. Схильні вести малорухливий спосіб життя, що негативно позначається на здоров'ї.

Близнюки. Найслабші місця - легені, суглоби і кишечник. Часто страждають головними болями, також їм загрожує нервове виснаження - представники знака часто нервують.

Рак. Особливу увагу варто звертати на здоров'я сечового міхура, грудей, нирок і колін. Схильні до шкірних висипань і інших проблем зі шкірою.

Лев. Цим людям загрожують хвороби серця - вони через все переживають. В іншому Леви досить витривалі, але через їх легковажності у них нерідко трапляються травми.

Діва. Найслабші місця - легені, кишечник і шлунок. Крім того виникають проблеми з суглобами. Діви нерідко працюють на знос і дуже песимістичні.

Терези. В цілому, завдяки врівноваженості, у них немає великих проблем зі здоров'ям. Однак варто берегти печінку і нирки. Схильні до надмірності в їжі і алкоголі.

Скорпіон. Особливої уваги потребують ніс, горло, ноги і спина. Це дуже енергетично сильний знак, через що ці люди часто нещадно експлуатують свій організм.

Стрілець. Слабкі місця - легені, кишечник, печінка і опорно-руховий апарат. Якщо представникам знака вдається знайти внутрішню гармонію - живуть довго.

Козеріг. Виникають проблеми з кістками і суглобами колін. Також треба берегти нирки, кишечник, нервову систему. Схильні до головних болів.

Водолій. Слабкі місця - судини і серцево-судинна система. Ці люди насилу переносять зміну сезонів, взимку вони весь час мерзнуть, а влітку - страждають від спеки.

Риби. Важливо стежити за здоров'ям печінки і шлунково-кишкового тракту. Ці люди з дитинства часто хворіють. У дорослому віці не схильні піклуватися про своє здоров'я.

Як розповідав "Апостроф", раніше астрологи назвали знаки Зодіаку, які часто розлучаються через свій характер.