RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Чотири знаки Зодіаку є кращими кулінарами - можуть приготувати справжній шедевр

Астрологи розповіли про знаки зодіаку, які відрізняються чудовими кулінарними талантами. Деякі знаки зодіаку мають талант, який дозволяє їм приготувати смачну страву з закритими очима.

Про це повідомляє Аструс.

Телець

Тельців називають одними з кращих кулінарів. Ці люди народжуються з дивним талантом, який дозволяє перетворити непоказну на перший погляд страву в щось унікальне і дуже смачне. Тельці є фахівцями з десертів і випічки. Також Тельці люблять не тільки годувати, але і самим їсти те, що вони приготували.

Рак

Представники цього знака зодіаку обожнюють, коли всі ситі, і ніхто не має потреби в їжі. Біля плити ці люди завжди створюють шедеври, вони днями і ночами думають про те, як їм створити блюдо, яке зведе з розуму всіх навколо. Ці люди - невизнані генії, вони потребують слави і повинні бути першими у всіх починаннях.

Скорпіон

Скорпіони дуже гарні в приготуванні м'яса. Гострі страви даються їм з неймовірною легкістю. Також Скорпіони завжди враховують побажання клієнта, вони можуть подати вишукане вино і порадити додаткове блюдо. Ці люди не тільки великі кулінари, але і дуже добрі, позитивні і відкриті особистості. Якщо попросити Скорпіонів приготувати щось смачне, вони з радістю виконають це прохання.

Риби

Риби - чудові господарі, вони намагаються, щоб гості відчували себе легко і невимушено. Ці люди люблять готувати кілька страв одночасно. Ніхто не піде від Риб голодними, вони завжди нагодують і можуть розповісти цікаву історію, щоб було приємно трапезувати.

Як писав "Апостроф" раніше, п'ять знаків Зодіаку будуть головними щасливчиками в березні - можуть казково розбагатіти.