RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Три знаки Зодіаку навесні поринуть у вир почуттів - зустрінуть любов усього життя

Німецьки астрологи запевнили, що представників трьох знаків Зодіаку, після періоду затяжної самотності і смутку, чекає справжня любов вже майбутньою весною.

Про це пишеElle.

Близнюки

Настрій у Близнюків з початку року романтичне, і навесні вони нарешті зустрінуть людину, яка стане для них не просто скороминущим захопленням, а супутником на все життя. Така зустріч можлива буде в травні. Причому це може бути не новий знайомий, а людина, яку Близнюки давно знають, але тільки зараз їм вдасться розглянути цього одного з нового несподіваного боку. Тут і з'являться нові почуття.

Скорпіон

Скорпіони готові всім серцем прийняти нову любов. Цього року багато що залежить від бажання представників даного знаку Зодіаку. І німецькі астрологи впевнені, що вже на початку весни Скорпіони зустрінуть свою велику любов, причому допомогти в цьому їм можуть якісь додатки або сайти знайомств. І серце знову почне битися в ритмі любові, як в юності.

Стрілець

Для Стрільців 2020 рік був дуже важким в моральному, емоційному і фізичному плані. Вони важко переживали період карантинів, обмежень і самотності. І ось уже в квітні 2021 року Стрільці можуть зустріти свою велику любов, а їх серце знову радісно заб'ється, а всі печалі залишаться в минулому.

Як писав "Апостроф" раніше, три знаки мають особливий дар - прекрасно почувають себе на самоті та отримують від нього задоволення.