RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Березень принесе великі гроші восьми знакам Зодіаку - доходи будуть рости, а удача ходити по п'ятах

У першій і другій декаді березня планета Венера буде знаходитися в Рибах, тому гороскоп радить у фінансових питаннях варто прислухатися до власної інтуїції. А у третій декаді місяця, коли Венера перейде в знак Овна, можна і ризикнути. Однак є знаки, яким у березні посміхатиметься удача незалежно від розташування зірок на небосхилі.

Про це пише видання Аstromeridian.

У першій і другій декадах березня для більшості людей буде важливо зберігати розумову дисципліну, інакше з'явиться спокуса повірити в казки і прийняти мрії за реальність. Однак це не загрожує Ракам, Скорпіонам і Рибам, їм краще покладатися на інтуїцію. Найбільш везучими будуть Риби: витрачати на комфорт і задоволення їм буде цікавіше, ніж заробляти.

На другому місці по успішності в грошах будуть Водолії і Леви: грошей вистачатиме і на потрібні витрати, і на різні приємні необов'язкові речі. Причому Левам буде везти на чужі гроші - їм будуть часто дарувати подарунки, допомагати грошима і оплачувати відпочинок. Найбільш вдалими днями для перерахованих знаків будуть 3 і 18 березня.

У третій декаді Венера буде в Овні. Це час, коли сміливі і заповзятливі люди можуть збагатитися. Дохід принесуть ризик і енергійна робота, боротьба з конкурентами, ініціативи. Найкраще з грошима буде у Вогненних знаків - Овнів, Львів і Стрільців. Вони будуть краще всіх орієнтуватися в тому, коли потрібно ризикувати, і зуміють приймати рішення швидко, і при цьому ефективно.

Також пощастить з грошима Рибам і Дівам, які заробляють фізичною працею і спортом, а також самозайнятим представникам цих знаків. Найбільш вдалими днями будуть 26 і 30 березня.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали чотири знаки Зодіаку, яких з початком Повні 27 лютого чекають великі зміни в житті.