RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Повня відкрила двері в нове життя чотирьом знакам Зодіаку - можуть змінити все

Раніше астрологи розповіли, кому з представників гороскопу випаде шанс розбагатіти вже на початку березня, а тепер вони назвали чотири знаки Зодіаку, на яких з початком повні 27 лютого чекають великі зміни в житті.

Про це пише Lunnaya.

Тілець

Під час лютневої Повні представники знака відкриють для себе нові можливості в сфері самореалізації, творчих справ, любові, хобі, радості життя.

Діва

Ця Повня допоможе Дівам дізнатися свої справжні потреби. У центрі уваги опиняться їх особисті бажання. Також зміни можуть торкнутися зовнішнього вигляду та іміджу.

Терези

Представники знака в дні Повні можуть відчути необхідність завершити щось у своєму житті. Вплив фази Місяця торкнеться сфери душі, таємниць, мрій і фантазій.

Водолій

Водолій відчує вплив Повні на свої фінанси і обмін ресурсами з іншими людьми. Крім того можуть стати актуальними якісь внутрішні процеси і трансформації.

Раніше "Апостроф" писав, що болгарська віщунка Ванга передбачала, що представники трьох знаків Зодіаку в березні цього року отримають справжні подарунки долі - зможуть змінити своє життя і добитися великих висот.