RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

Всі новини

Нові ідеї і несподівані зустрічі: на 5 знаків Зодіаку в березні чекає різкий поворот

Раніше астрологи розповіли, для кого з представників гороскопу березень може стати складним місяцем, тепер же вони назвали п'ять знаків Зодіаку, яким перший місяць весни приготував великі зміни.

Про це пише Rambler.

Зміни можуть початися вже з 3 березня.

Тільці, Риби, Терези

Тільці відчують себе більш вільними. Рибам астрологи радять оновити імідж - зробити нову стрижку, поповнити гардероб новими речами. Зміни в житті Терезів будуть пов'язані з поліпшенням атмосфери в робочому колективі. Можна сміливо спілкуватися з керівництвом, будь-яка ініціатива буде тільки вітатися.

Друга дата змін в березні - 21-22 число. У ці дні будуть виникати нові ідеї, не виключені несподівані зустрічі і поїздки. В атмосфері буде панувати дружелюбність, що посприяє новим зв'язкам.

Тільці, Близнюки, Діви, Риби

Тільці і Близнюки, які не відмовляться від поїздок і нових зустрічей, отримають багато корисної інформації. А ось Діви зможуть завести нових друзів і зміцнити старі зв'язки. Риби будуть буквально фонтанувати ідеями, які можна сміливо висловлювати - вони отримають підтримку і схвалення.

Як повідомляв "Апостроф", болгарська ясновидиця Ванга передбачала, що три знака Зодіаку в березні цього року отримають справжні подарунки долі - зможуть змінити своє життя і добитися великих висот.