RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Названо п'ять найвірніших знаків Зодіаку серед чоловіків - шлюб з ними буде довгим і щасливим

Раніше астрологи розповіли про найбільш ревнивих представників гороскопу, тепер же вони назвали п'ять найвірніших знаків Зодіаку серед чоловіків.

Про це пише Нoroscopes.rambler.

6 місце Овен

Представники знака незважаючи на свою впертість і періодичну агресивність, здатні зберігати вірність своїй обраниці до кінця днів. Овни справляють враження непробивних і жорстких, але з коханою жінкою вони зовсім інші - ніжні, турботливі й уважні. Однак якщо довгий час Овен не відчуває віддачі, він буде шукати тепло на стороні. Однак і в цьому випадку відверто поговорить з партнеркою.

5 місце Терези

Ці чоловіки багато в чому схожі на Овнів, але їх характер м'якший. Вони не схильні до зрад і раз вибравши жінку, вважають за краще зберігати їй вірність. Інтрижки на стороні не цікавлять представників знака. Якщо ж стосунки їх не влаштовують, вони намагаються залагодити проблеми а йдуть тільки, якщо це не вийшло.

4 місце Тільці

Чоловік-Тілець дуже прискіпливо вибирає партнерку, проте все одно нерідко помиляється з вибором. Коли ж знаходять своє лкохання, залишаються вірним йому на все життя. Для представників знака сім'я - на першому місці. Вони уважні і турботливі й прагнуть, щоб їх половинка почувалася щасливою.

3 місце Діва

У цих чоловіків високі вимоги до людей і вибравши супутницю, вони шанобливо ставляться до свого вибору. Зрада для представників знака автоматично означає, що вони помилилися, обравши не ту людину. Вони вважають інтрижки на стороні брудної і марною тратою часу і уникають їх.

2 місце Риби

Це дуже романтичні та чуттєві чоловіки. Вони не відрізняються сталістю, але у стосунках зі своєю обраницею вони зовсім інші. Спочатку Риби довго і старанно підбирають собі супутницю життя, а потім живуть з нею довго і щасливо в довірі, взаєморозумінні і відданості.

1 місце Козеріг

У чоловіка-Козерога дуже складний характер і вони це розуміють. Якщо йому вдається знайти жінку, яка здатна прийняти його таким, як є, він дуже її цінує і не стане піддавати відносини випробуванням зрадами. Козерога важко затягнути в РАГС, але якщо він на це зважився - стосунки будуть міцними.

Як розповідав "Апостроф", раніше астрологи назвалип'ять найбільш практичних чоловіків за знаком Зодіаку, які люблять затишок і можуть полагодити буквально все.