RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

27 вересня

Всі новини

Астрологи назвали чотири знака Зодіаку, які дуже не люблять дарувати подарунки

Відразу чотири знака Зодіаку вкрай негативно ставляться до зайвих витрат, тому не люблять дарувати оточуючим подарунки.

Незвичайний гороскоп публікує портал Nahnews.

Близнюки

Ці люди постійно в центрі уваги, і при плануванні витрат вони враховують декілька чинників. Багато з Близнюків звикли відкладати гроші на "чорний день". Бувають і такі випадки, коли ці люди передаровують те, що зовсім недавно отримали від інших.

Але вони готові витратити багато грошей на подарунок, якщо публічно про це пообіцяли. Але в душі Близнюки можуть шкодувати про серйозну покупку.

Рак

Тихі і домашні люди, які не звикли дарувати подарунки, адже не бачать в цьому сенсу. Всі зароблені гроші прагнуть вкласти в сімейний бюджет. Особливо важко Ракам даються збори грошей на подарунки для колег.

Діва

Вони готові робити готові подарунки, але тільки самим собі. Здоровий егоїзм зсередини підказує їм, що витрачатися на друзів і близьких не потрібно. Якщо Діви і купують подарунки, то по великій знижці.

Козеріг

Ці люди часто стурбовані своїм матеріальним становищем, адже скромність у витратах дозволяє себе почувати в безпеці. Козероги часто відкладають важливі покупки до сезону розпродажів і скрупульозно ведуть сімейний бюджет. Подарунки вони готові дарувати тільки найближчим людям. Козероги злопам'ятні, тому запам'ятають, якщо їм приготували нерівноцінний презент.

Раніше ми розповідали, якому знаку Зодіаку пощастить 8 березня.