RU  UA  EN

Субота, 25 травня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 42.95
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 травня

24 травня

Всі новини

Названо три найвірніших знака Зодіаку серед жінок - для них важливий комфорт і спокій

Астрологи розкрили, які три знака Зодіаку не травмують серце зрадою, і до зустрічі з якими точно потрібно прагнути.

Незвичайний гороскоп публікує портал Chronos.

Телець

Цей знак Зодіаку вважається найбільш вірним і відданим. Як на фізичному, так і на ментальному рівні, ці жінки потребують постійного партнера, і тоді життя наповниться всіма фарбами і емоціями.

Тельці вміють зберігати вірність при будь-яких умовах, яку би помилку не допустила їх друга половинка. Але вони не зможуть пробачити зраду, і жінка сприйме цей вчинок як приниження. Відносини для Тельців - таємне і приватне.

Козеріг

Жінки, які народилися під цим знаком Зодіаку, можуть похвалитися вірністю і надійністю. Якщо вони по-справжньому люблять когось, то ніколи не зрадять близьку людину. Вони віддають перевагу комфорту і спокою у відносинах, тому ігнорують пропозиції про хвилинні утіхи. Не варто забувати, що Козероги мстиві і не мають наміру прощати зради.

Водолій

Ці жінки зберігають вірність, якщо бачать в цьому необхідність. Для серйозних відносин їй хочеться турботи, опори, впевненості у партнері, і одного кохання не вистачить.

Якщо жінка-Водолій відчує, що ви її любите і цінуєте, то вона назавжди стане вашою другою половинкою. Вірні один одному знаки Зодіаку створять міцну і перспективну пару.

Раніше ми називали три найпрацьовитіших знака Зодіаку, які прагнуть до ідеального результату.