RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

27 вересня

26 вересня

25 вересня

24 вересня

23 вересня

20 вересня

19 вересня

Всі новини

Названо п'ять головних скигліїв по знаку Зодіаку - впадають в депресію і перетворюють життя на пекло

Відразу п'ять знаків Зодіаку незадоволені своєю долею і в будь-якому моменті можуть знайти негатив.

Незвичайний гороскоп публікує портал "Моє-онлайн".

Рак

У цих людей емоції завжди на першому плані. Їх може засмутити навіть погана погода. Ракам простіше скаржитися, ніж міняти своє життя на краще. Вони також вичікують момент, щоб їх пожаліли і переконали в позитивному результаті. Часто Раки скаржаться, щоб перекласти відповідальність на інші плечі. А якщо слухач не реагує, то вони можуть влаштувати скандал.

Діва

Вони люблять критикувати всіх підряд і постійно аналізують всі вчинки. Крім цього, Діви завжди готові до найгіршого сценарію, оскільки заздалегідь продумують всі нюанси. Діви стають песимістами, якщо все йде не за їхнім планом.

Близнюки

Вони часто забувають про власні невдачі і не люблять слухати страждальців. Але вони першими готові скаржитися, якщо у них трапилася якась біда. Щоб не тримати в собі негатив, Близнюки готові оплакати свою долю в галасливій компанії.

Козеріг

Від цих людей віє негативом і вони в усьому чекають підступу. Козероги можуть пустити скупу сльозу. Люди, народжені під цим знаком Зодіаку, дуже образливі і не можуть забути зло. Щоб поскаржитися на важку долю, вони знаходять вірного соратника.

Скорпіон

Ніхто не зрозуміє, що у цих людей на душі. Скорпіони люблять починати нити з дрібниць і вони досить недовірливі. Якщо цим людям погано, то страждають усі оточуючі.

Раніше ми розповідали, під якими знаками Зодіаку народжуються закоренілі холостяки.