RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.15
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 червня

Всі новини

Не встиг, забув, не зробив - шість знаків Зодіаку, які брешуть частіше за інших

Астрологи назвали шість знаків Зодіаку, які відрізняються брехнею. Йдеться про людей, які брешуть завжди і всюди, не розуміючи, де це потрібно робити, а де краще пом'якшити кути.

Про це повідомляє Дізнайся Все.

Близнюки

Відомо, що представники цього знаку не знають кордонів, вони можуть брехати на кожному кроці і навіть не червоніти від цього. Близнюки можуть нехтувати фактами і брехати через дрібниці, особливо це стосується чоловіків. Також цей знак Зодіаку відрізняється лицемірством, варто побоюватися таких людей, якщо ви обговорюєте з ними щось дуже важливе.

Скорпіон

Скорпіону протегує планета Плутон, яка отримала свою назву на честь грецького бога. Представники цього знака люблять справедливість, саме тому вони не будуть брехати на порожньому місці. Однак Скорпіони іноді можуть збрехати для того, щоб отримати вигоду, це стосується проведення фінансових операцій або укладення особливих договорів.

Риби

Ці люди можуть затягнути своїх колег в каламутну воду. Риби - це люди, які дуже часто брешуть, але у них немає злого умислу. Найчастіше вони брешуть тільки, для того щоб врятувати своїх близьких, або ж вийти з незручної ситуації. Тільки в рідкісних ситуаціях Риби можуть збрехати, щоб допомогти собі і просунутися за посадою. Жінки-Риби обожнюють драматизувати, в цьому випадку абсолютно точно не обійдеться без брехні.

Лев

Леви, як і інші знаки Зодіаку, також часто брешуть. Однак це не означає, що вони хочуть нашкодити, навпаки, Леви брешуть, для того щоб допомогти людям. Також Леви іноді можуть збрехати, для того щоб допомогти собі, але роблять це не зі зла, а просто тому що немає іншого виходу.

Терези

Відверта брехня - це не для Терезів, вони акуратно і ретельно вибирають, перед тим як збрехати. Саме тому Терезам можна вірити в більшості випадків, такі люди не збираються брехати вам просто тому що так захотіли. Швидше за все, їх брехня йде на благо, воно допоможе в майбутньому всім, хто їх оточує.

Рак

Якщо цікавий співрозмовник починає набридати Ракам, вони можуть збрехати, щоб звільнитися від нього. До цього схильні як представниці слабкої статі, так і чоловіки. Раки - не завзяті брехуни, але можуть застосовувати брехню там, де вона дійсно потрібна і нікому не зашкодить.

Як писав "Апостроф" раніше, названо п'ять головних скигліїв по знаку Зодіаку - впадають в депресію і перетворюють життя на пекло.