RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

18 травня

17 травня

16 травня

Всі новини

П'ять чоловіків за знаком Зодіаку вправні брехуни - сімейне життя з ними може стати випробуванням

Раніше астрологи розповіли про найчесніших представників гороскопу, тепер же вони назвали п'ять чоловіків за знаком Зодіаку, які більше за інших схильні до брехні.

Про це пише "Гороскоп і зірки".

Стрілець

Стрільці майстерно вміють зачарувати жінку і розповісти їй саме ту казку, в яку вона повірить. Представники знака невпинно хваляться своїми неіснуючими досягненнями і успіхами. Для них вкрай важливо бути кращими в очах як своєї обраниці, так і інших людей.

Риби

Ці чоловіки не тільки плетуть мережу обману, але і не губляться в ній, через що їх брехня рідко розкривається. Вони схильні говорити неправду своєї обраниці, а якщо та запідозрить недобре - звинувачують її в підозрілості і недовірі.

Близнюки

Ці чоловіки брешуть як дихають, причому часто без особливої необхідності. Врешті-решт вони самі заплутуються в своїй брехні і вигадують нові небилиці, щоб викрутиться. При цьому, Близнюкам часто вдається виходити сухими з води. Їм прощають брехню, списуючи на жарти і багата уява.

Водолій

Найбільше брешуть чоловіки-Водолії заради завоювання серця дівчини. Якщо представник знака чогось захотів, він наговорить чого завгодно, лише б отримати бажане. Крім того, вони не люблять конфліктів, від яких тікають за допомогою умовчання і лицемірства.

Тільці

Ці чоловіки не те щоб брешуть, вони просто замовчують і недоговорюють. Причому найбільше це проявляється в професійній сфері. Справа в тому, що бізнес і кар'єра для Тільця понад усе і для успішності вони можуть не раз схибити проти істини.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали п'ять найвірніших знаків Зодіаку серед чоловіків.