RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Названо шість найбільш істеричних чоловіків за знаком Зодіаку - грають на нервах і влаштовують скандали

Астрологи, які раніше назвали п'ять знаків Зодіаку серед чоловіків, які є найбільшими ревнивцями, визначили найбільш істеричних чоловіків серед представників зодіакального кола. Життя з цими чоловіками може перетворитися на пекло через їхні постійні істерики і скандали.

Про це пише портал "Яндекс. Дзен".

Астрологи склали портретну характеристику п'яти найбільш скандальних чоловіків Зодіаку і розташували знаки у своєрідному рейтингу.

5. Діва

Чоловіки знаку Зодіаку Діва у своєму намаганні докопатися до проблеми можуть просто висмоктати її з пальця. Діви здатні чіплятися до дрібниць і влаштовувати скандал на рівному місці, хоча, на щастя, роблять вони це не часто.

У цих чоловіків своєрідне уявлення про ідеальний світ, і коли щось іде не за їх планом - можуть вибухнути і влаштувати скандал. Інколи навіть здається, що вони прекрасно почуваються, періодично граючи на нервах своїх близьких. Цим чоловікам краще не перечити, а вислухати, що вони від вас хочуть і зробити так, як вони вважають за потрібне.

4. Рак

Ці чоловіки на вулиці і в громадських місцях поводяться тихо, але вдома можуть бути самими собою і дати волю почуттям, що накопичилися за день. Раки дуже емоційні і часом бувають просто нещадні до своїх близьких, вони влаштовують допити, відчувши зайве занепокоєння і підозрілість. Ніколи не знаєш, що вони викинуть цього разу. Представники цього знаку занадто недовірливі, приймають все близько до серця, інколи навіть буденні і прості речі, доводячи ситуацію до абсурду. Часто чоловіки знаку Рак до самої старості так і залишаються примхливими дітьми.

3. Лев і Стрілець

Третє місце посіли представники вогненної стихії - Леви і Стрільці, які люблять посперечатися, щоб довести свою правоту. Леви люблять все драматизувати і створити скандал на рівному місці. Вони уявляють себе головними акторами в цьому театрі емоцій. Впертість, гордість, невміння визнавати свої помилки, вибачатися, хворобливе сприйняття критики, суб'єктивне сприйняття дійсності - все це властиво таким чоловікам.

Стрільці люблять все моралізувати і повчати. І якщо щось не відповідає їхньому моральному кодексу - краще стримати себе, оскільки ці чоловіки готові люто захищати свої інтереси, а в мистецтві переговорити іншого серед знаків кращих немає.

Ні на Стрільців, ні на Левів ображатися не варто, бо всі їхні вистави - поведінка напоказ, щоб всі розуміли, хто в домі господар.

2. Скорпіон

Скорпіони - це той типаж чоловіків, які вважають, що емоційність - їхня родзинка. Вони можуть запросто влаштувати сцену ревнощів на рівному місці, при цьому ніякі розумні виправдання він навіть не почує, бо в його виставі все повинно йти за його сценарієм. Вивести з себе Скорпіона неважко, бо причиною такої поведінки може стати стрес на роботі і просто бажання випустити пар. Скандалити, звичайно, Скорпіон приходить додому, зриваючись на своїх близьких.

Іноді здається, що після сварки Скорпіон "наївся", підживившись чужими негативними емоціями, ще й отримав задоволення від бурхливого з'ясування відносин, висмоктавши з навколишніх всі соки.

1. Овен

Чоловіків цього знака Зодіаку вважають найбільш імпульсивними. Це люди з яскравим темпераментом, частою зміною настрою і його слова часто попереду мислення. Найчастіше Овни є махровими егоїстами, думають тільки про себе і не розуміють, що своїми словами ображають рідних і близьких. Можуть вибухати через дрібниці: то їжа занадто гаряча або холодна, то все відбувається занадто повільно, а йому треба, щоб все було в секунду, то всю увагу отримують тільки діти, то він кричить на людей в телевізорі, коментуючи події, що відбуваються.

Коли Овен злиться, предмети побуту можуть розлітатися по сторонах, а сам він заледве стримується, щоб не битися головою об стіну або кулаками. Рідні Овнів повинні мати ангельське терпіння. Випустивши пару, Овни виглядають досить мило, тільки ось настрій у рідних уже зіпсовано.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали найважчі за характером знаки Зодіаку серед чоловіків.