RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

У березні настане "сонячний" період: астролог пояснила, що не можна робити

Астрологи закликали утриматися від планування важливих справ у період з 15 по 20 березня - ці дні вважаються нульовими сонячними днями, які працюють за принципом Місяця без курсу, коли можливі затягування і періоди невизначеності.

Про це розповіла астролог Олена Осипенко.

Періоди Місяця без курсу, які і нульові сонячні дні, є періодом, який не підходить для початку нових важливих справ - в цей час можливі несподівані проблеми і перешкоди.

"Здається, справа починається, а потім вона ніби підвішується в повітрі і знаходиться між небом і землею. Іноді йдуть тривалі судові процеси. Не починайте в нульові сонячні дні значущі соціальні справи і не призначайте важливі зустрічі або заходи", - розповіла астролог.

За словами Осипенко, до настання дня весняного рівнодення (20 березня) саме в ці нульові сонячні дні наші предки наводили порядок у своїх будинках і навколо них.

"Важливо в цей час пробачити всіх і увійти в новий рік з новими чистими думками. З четвертого тижня березня не пропустіть хороший період і включайтеся в роботу. До 28 березня Місяць буде рости. І дні, наближені до повні, мають особливо сильну енергію. Після 28 березня Місяць буде поступово спадати, але активним і результативним буде також період першого тижня квітня", - додала астролог.

Як повідомляв "Апостроф", астрологи назвали дуже сприятливим періодом новий місячний цикл, який розпочинається 13 березня і триватиме до 12 квітня. Найщасливішими знаками цього періоду за місячним календарем будуть Козероги, Тельці, Раки, Скорпіони.