RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

15 травня

Всі новини

Названо п'ять найгірших чоловіків за знаком Зодіаку - життя з ними буде "пеклом", а шлюб коротким

Раніше астрологи розповіли, які представники гороскопу стають кращими батьками, тепер же вони назвали п'ять найгірших чоловіків за знаком Зодіаку.

Про це пише Svadebka.ws.

5 місце Овен

Овен обожнює свою дружину, вважає, що вона найкраща в світі. Однак представники знаку володіють складним характером і занадто імпульсивні. Ці чоловіки не тільки влаштовують скандали з приводу і без, але можуть навіть підняти на жінку руку. Якщо вона вирішить піти - ніколи не відпустять з миром, а перетворять розлучення в довгий і болісний процес.

4 місце Рак

Ці чоловіки з боку виглядають кращими чоловіками - вони дбайливі, ніжні і добре виглядають. Однак все це лише фасад, адже для Рака дуже важлива думка оточуючих. На ділі представник знака дуже пасивний - він може цілий день сидіти, втупившись в телевізор, і об'їдатися фаст-фудом, не звертаючи ніякої уваги на дружину і дітей. Також Рак схильний до зрад.

3 місце Скорпіон

Представники знаку претендують на контролюючу роль в житті дружини, не залишаючи їй ані сантиметра свободи. Скорпіон стане ідеальним чоловіком для дівчини без власної думки, яка мріє не працювати, а займатися побутом і виховувати дітей. Цей чоловік - класичний абьюзер з дещо спотвореними патріархальними цінностями. Крім того, вони дуже жадібні.

2 місце Стрілець

Ці чоловіки, здавалося б, в шлюбі поводяться ідеально - обожнюють дружину і піклуються про дітей, але це тільки до того часу, поки йому не набридне грати в ідеального чоловіка. Якщо Стрілець занудьгував, він починає думати тільки про себе. Може кинути роботу, або затіяти переїзд в іншу країну, не рахуючись з думкою сім'ї. Щоб розігнати тугу він може піти на зраду.

1 місце Близнюки

Найгірші чоловіки за знаком Зодіаку - це Близнюки. Їхні дружини змушені вирішувати всі проблеми самотужки - в найважчі моменти їх просто не виявляється поруч. Ігноруючи всі прохання та нагадування, він робить тільки те, що сам вважає за потрібне, не беручи до уваги чужі прохання. При цьому з Близнюком може бути досить весело, але на нього абсолютно не можна покластися.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали найгірших дружин за знаками Зодіаку. У список потрапили чотири представниці гороскопу.