RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Названо п'ять кращих батьків за знаком Зодіаку - оточать дітей турботою і огорнуть теплом

Раніше астрологи розповіли про найдобріших представників гороскопу, тепер же вони назвали п'ять кращих батьків за знаком Зодіаку.

Про це пише Nblz.ru.

1 місце Скорпіон

Хоча батько-Скорпіон не демонструє на кожному кроці свою любов до дитини, він проявляє її на ділі. Представник знака піклується не тільки про фізичне благополуччя нащадків, а й про їх розвиток. І хоча в процесі дітям може набридати його надмірна опіка, в майбутньому вони скажуть йому "дякую".

2 місце - Рак

Батьки Раки роблять все, щоб їх дитина була щаслива. Представник знака намагається бути в курсі всіх справ, планів і думок своїх дітей. Це не владний батько, а близький друг. При цьому Рак здатний зберегти свій батьківський авторитет. Він поважає права дитини і не вторгається в її особистий простір.

3 місце - Тілець

Тілець - це лагідний тато, який бере на себе функції мами. Він регулярно контролює, чи поїла дитина і чи тепло вона одягнена. Також він піклується про те, щоб його діти розвивалися духовно і читали потрібні книги. Ці батьки прагнуть зробити дитинство свого сина і дочки безтурботно щасливим, наповненим радістю і яскравими емоціями.

4 місце - Близнюки

Хоча тато-Близнюк може бути скупий на прояв емоцій, він намагається якомога більше часу проводити з дітьми і цінує ці години. Представники знака стежать за розвитком малюка з пелюшок. Вони прагнуть залучити дітей до спорту, правильного харчування і роблять це на власному прикладі.

5 місце - Козеріг

Цей "універсальний" батько здатний одночасно бути і татом, і мамою. Якщо виникає необхідність, він проявляє батьківську строгість, а в інших випадках він як мама, піклується про чистоту і харчування дитини. Для Козерога дуже важливо, щоб діти цінували його турботу і були йому вдячні.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали кращих чоловіків за знаком Зодіаку, які можуть бути ідеальними супутниками життя.