RU  UA  EN

Четвер, 16 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 травня

15 травня

Всі новини

Названо чотири найщиріших знака Зодіаку - завжди кажуть правду в очі

Астрологи визначили, під якими знаками Зодіаку народжуються люди, які ніколи не дозволять собі збрехати.

Відповідний гороскоп опубліковано на сайті astro24.

Лев

Представники цього знаку не тільки самі чесно кажуть правду, але також нетерпимо ставляться до брехні від оточуючих. Найменший обман викликає у них недовіру до людини, на неправду вони реагують дуже гостро. Вони є справжніми поборниками справедливості. Якщо не можуть сказати правду, то вважають за краще промовчати.

Телець

Представники цього знаку чесні та щирі в стосунках, суворі до людей і до себе. Вони не приховують навіть свої негативні риси і дуже не люблять, коли їх обманюють. При спілкуванні з ними можна розраховувати на цілковиту довіру.

Рак

Представники цього знаку не виносять брехні і нечесних людей. Тих, хто, на їхню думку, вчинив зраду щодо них, вони виключають з кола спілкування. Вони дуже чутливі, тому образити їх може найменша брехня. Від інших людей вимагають граничної чесності і щирості.

Скорпіон

Представники цього знаку будуть боротися за справедливість, використовуючи будь-які методи, іноді навіть лукавство і обман. Однак, ці маленькі хитрощі їм потрібні тільки для того, щоб вивести брехуна на чисту воду.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, які складно назвати фінансово незалежними - вони не люблять працювати.