RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

​Названо чотири найбільш мовчазних знаків Зодіаку - у кожного з них є своя причина

Астрологи назвали найбільш мовчазних людей за знаком Зодіаку.

Про це повідомляє ресурс "Дізнайся все".

Рак

Вони дуже сором'язливі і не люблять публічності. Але вони швидко можуть при необхідності навчитися висловлювати свої думки. Також Раки схильні до філософії. Їм до душі інтелектуальні розмови. Можуть перейнятися думками інших людей, розуміючи їхні почуття та емоції. Уміють підбирати слова, вислухати і допомогти порадою.

Риби

Можуть замкнутися в собі, якщо для них буде некомфортна ситуація. Вони самі розуміють причину свого мовчання, але не можуть нічого зробити. Вони з цікавістю підходять до розмов з людьми, вміють вислухати і поводяться завжди чемно.

Телець

Ніколи не кидають слів на вітер. Все ними сказане можна приймати і слухати. Навіть у їх мовчанні ховається сенс. Вони в цей час міркують. Часто мовчать, коли незадоволені.

Скорпіон

За мовчанням вони приховують свої слабкі сторони. Їм краще не говорити, щоб не показати свою вразливість. Під час таких пауз вони вбирають інформацію, яка звучить від інших. У них є час її переварити і зробити свої висновки.

Як повідомляв "Апостроф", астрологи назвали три знака Зодіаку, яким судилося народитися щасливими і яким зірки підготували багато яскравих сюрпризів по життю.