RU  UA  EN

Субота, 29 червня
  • НБУ:USD 40.22
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.22
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 червня

Всі новини

Чотири жінки за знаком Зодіаку приречені на щасливий шлюб - їм будуть заздрити всі навколо

Раніше астрологи розповіли про найгірших чоловіків серед всіх представників гороскопу, тепер же вони назвали чотири жінки за знаком Зодіаку, чий шлюб зазвичай буває міцним і щасливим.

Про це пише Тeleprogramma.

Ясновидиця Галина Янко розповіла, представниці яких знаків Зодіаку можуть розраховувати на щасливий шлюб.

Терези

У будь-якому віці ці жінки оточені увагою заможних і самодостатніх чоловіків. Вибравши одного з них, вони живуть в достатку все життя. Однак якщо в шлюбі виникають проблеми, жінка-Терези швидко розлучається і знаходить нового гідного претендента.

Тілець

У цих жінок також вистачає перспективних женихів - хоч в 20, хоч в 60. Вони дуже милі, прекрасні співрозмовники і знають, як утримати чоловіка. Жінка-Тілець завжди знаходить золоту середину, і навіть якщо заміж виходить кілька разів, кожен наступний шлюб виходить краще і краще.

Лев

Ці жінки вибирають гідних чоловіків і не люблять розмінюватися на дрібниці. Через їх добрий смак і почуття стилю, на них завжди звертають увагу люди заможні. Представниці цього знаку завжди діють з тверезим розрахунком і бачать перспективу. Їх шлюби в основному пізні і завжди дуже вдалі.

Близнюки

Ці жінки дуже товариські і як правило, успішні. Вони можуть закохати в себе кого завгодно. Однак заміжжя як мета їх не цікавить. Вони зазвичай виходять заміж в зрілому віці, а їх другий шлюб зазвичай буває вдалішим за перший. Це як раз той випадок, коли дівчині далеко за 30 вдається вийти заміж за принца.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали знаки Зодіаку, які часто розлучаються через свій складний характер.