RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Три знака Зодіаку володіють неймовірною силою і можуть йти по головах - їх боялася навіть Ванга

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які мають дивовижні здібності. За словами експертів, про ці знаки боялася говорити навіть знаменита болгарська провидиця Вангелія, вона ж Ванга.

Про це повідомляє Rsute.

Скорпіон

Скорпіони наділені дивовижними здібностями. Вони можуть зробити багато подвигів, і все заради людей, які їх навіть не помічають. Скорпіони готові віддати своє життя за те, щоб жили інші. Це розумні, освічені й начитані особистості, які, як правило, завжди займають високу посаду. Зі Скорпіонів виходять відмінні громадські діячі і музиканти. Ванга боялася людей, які народилися під знаком зодіаку Скорпіон. Астрологи кажуть, що Вангелія не могла прочитати їх думки, так як вони були захищені невідомої силою.

Лев

Леви хитрі, розумні, ранимі, недовірливі і енергійні. Ці люди запросто можуть домогтися визнання. Такі люди часто займаються прибиранням, вони кажуть, що їм подобається, коли вони при ділі. Також Леви завжди ставлять собі мету і хочуть її домогтися, це і є їх життя. Ванга практично ніколи не говорила про представників цього знака зодіаку, вона вважала, що на них накладено особливі чари, які не дозволяють їй залізти в голову до таких людей.

Риби

Представники цього знака - володарі сильної енергетики, яка змушує навколишніх зробити щось особливе. Риби можуть створити щось неймовірне, варто їм тільки захотіти. Це ранимі і вперті особистості, але їм буває дуже важко в спілкуванні з іншими людьми. Ванга вважала, що Риби - це зачаровані люди, які бродять по Землі в пошуках свого будинку. В них є щось містичне і дивовижне.

Як писав "Апостроф" раніше, названо таємні мрії всіх знаків Зодіаку - їм самим дуже важко зізнатися в цьому.