RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Названо п'ять найбільш слухняних дружин за знаком Зодіаку - шлюб з ними може тривати все життя

Астрологи визначили знаки Зодіаку, представниці яких будуть найнадійнішими супутниками у подружньому житті.

Відповідний гороскоп опубліковано на сайті popcornnews.

Рак

Для представниць цього знаку сім'я є головною цінністю. У подружньому житті жінка-Рак завжди зрозуміє, підтримає і ніколи не буде брехати. Вона вміє підлаштовуватися під чоловіка, згладжувати кути і уникати конфліктних ситуацій, але при цьому не терпить несправедливого ставлення до себе. У сім'ї їй вдається створити затишну, спокійну атмосферу, вона надихає свого коханого і розкриває його потенціал.

Риби

Представниці цього знаку мріють в шлюбі жити, як в щасливій казці. Жінка-Риба добре відчуває свого партнера і створює для нього комфортну обстановку. Вона віддана і розумна, вміє прощати, надихати, вихваляти і обожнювати. Через їхню поступливість і дбайливість, Риб вважають кращими берегинями домашнього вогнища і хорошими мамами.

Терези

Представниці цього знаку розумні і стримані, ніколи не маніпулюють чоловіком і не грають на його почуттях. Жінка-Терези завжди щира і відкрита, а, крім того, неймовірно романтична і сексуальна, тому довго цікава партнеру в інтимній близькості. Під знаком Терезів народжуються добрі і терплячі жінки, які вміють зберігати в будинку мир і спокій.

Телець

Представниці цього знаку справжні запасливі господині і любительки чистоти, тому у них у тім домі завжди затишно, а, крім того, вони вміють бути душею компанії. Жінка-Телець завжди турботлива, уважна, спокійна і розважлива, для неї важливий психологічний комфорт в сім'ї, який вона сама і створює. Якщо партнер відповідає їй дбайливістю і увагою, то він протягом усього подружнього життя буде оточений любов'ю і чуйністю.

Водолій

Представниці цього знаку сильні і незалежні жінки, які не люблять нудьгу і одноманітність, відрізняються хорошим почуттям гумору. При цьому жінка-Водолій все тримає під контролем, незважаючи на гадану навіженість. У подружньому житті її партнер отримує повагу, захоплення, розуміння, ніжність і турботу.

Як повідомляв "Апостроф", астрологи розповіли про шість зодіакальних пар, в союзі яких народжуються дивовижні люди. Гени цих знаків зодіаку здатні створити справжнє диво.