RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Шлюби, укладені на небесах: астрологи назвали ідеальні пари серед знаків Зодіаку

Астрологи, які раніше назвали представниць прекрасної статі серед знаків Зодіаку, які будуть найнадійнішими супутницями у подружньому житті, назвали зодіакальні пари, які мають всі шанси побудувати гармонійні стосунки і пізнати щастя.

Про це пише журнал Cosmopoliten.

Овен і Водолій

Цим двом ніколи не буває нудно разом і навіть через десятки років шлюбу вони знають, чим вразити один одного. Ці знаки досить сміливі, в тому числі, і в ліжку: їм подобається експериментувати, пробувати нове і дивувати один одного. Ще один секрет міцності шлюбу Овна і Водолія: їм інколи потрібно побути наодинці з собою і вони не обмежують себе в цьому.

Телець і Рак

Ці люди буквально в повітрі ловлять думки і бажання один одного - між Тельцем і Раком є тісний фізичний та емоційний зв'язок. Ця пара сильна тим, що добре доповнює один одного - слабкі сторони одного з них компенсуються сильними якостями іншого і навпаки.

Близнюки і Водолій

Представники цих знаків мають феноменальну духовну спорідненість: вони відчувають партнера навіть на відстані. Буквально на другому побаченні у Близнюка і Водолія з'являється відчуття, що вони знайомі вічність. Вони обидва творчі і спонтанні, тому часто зважуються на спільні авантюри, які тільки зміцнюють їхні стосунки.

Рак і Риби

Представники водної стихії Рак і Риби легко виявляються "на одній хвилі" і, оскільки добре знають один одного, легко будують міцні, засновані на розумінні відносини. Риби, як і Рак, дуже уважні до оточуючих, їх вважають однією з найдобріших і найдоброзичливіших пар. Такий зв'язок непросто розірвати!

Лев і Стрілець

Ці представники стихії вогню люблять життя, себе і пригоди. На цьому грунті Лев і Стрілець часто утворюють міцну і яскраву пару. Вони завжди підтримують один одного в нових починаннях, дуже вірять в себе і свого партнера і зберігають взаємний інтерес до глибокої старості. Ще один важливий нюанс - сексуальний темперамент Льва і Стрільця, як правило, ідеально збігається.

Діва і Телець

Спокійні і практичні, ці земні знаки швидко знаходять спільну мову. Їхні стосунки нагадують, скоріше, розмірений вальс, ніж пристрасне танго, але для цих знаків друге і не потрібно. Вони щирі, чесні і дуже віддані один одному - їм не властиві італійські пристрасті, однак їх світла і спокійна любов може тривати десятки років.

Терези і Близнюки

Тут теж простежується вплив однієї на двох стихії - повітря. Відносини цих знаків піднесені, поетичні й побудовані на інтелектуальному зв'язку. Вони добре розуміють один одного, вміють помічати красу навіть в повсякденних речах - це дозволяє такій парі надовго зберігати прихильність, дружбу і розуміння в парі.

Скорпіон і Рак

Іноді, коли дві пристрасні людини утворюють пару, їх роман виходить бурхливим, але не довгостроковим. Але якщо один партнер Скорпіон, а інший - Рак, союз може бути ідеальним. Обидва ці водні знаки емоційні, що дуже зближує їх, вони заряджають один одного пристрастю, завдяки чому партнери ростуть і розвиваються разом. І той, і інший знаки неймовірно віддані за своєю натурою - якщо вони сходяться і закохуються одне в одного, ніхто і ніщо не розлучить їх.

Стрілець і Овен

Ці знаки належать до стихії вогню, часто мають наполегливий, авантюрний і дещо вибуховий характер. Вони шалено енергійні і не дають один одному занудьгувати: Стрілець і Овен легко зважуються на спонтанні подорожі, легкі на підйом і харизматичні - нудьгувати цій парі точно не доведеться!

Козеріг і Телець

Кажуть, що між двома цими знаками виникає найсильніша "хімія", ніж у інших представників Зодіаку. Козеріг і Телець нескінченно обожнюють один одного, вони добре сумісні в сексі і це не закінчується навіть після горезвісних "трьох років сильної закоханості".

Риби і Скорпіон

Ще одна пара, де можлива духовна спорідненість, - це Риби і Скорпіон. Ці знаки відчувають один одного інтуїтивно і дуже тонко, завдяки чому майже ніколи не сваряться. Вони ніколи не припиняють досліджувати мрії, потреби та особливості партнера, завдяки чому пристрасть і романтика ніколи не покидають їх спальню.

Як писав "Апостроф", раніше астролог Василіса Володіна назвала найневдаліші дні в квітні для кожного знака Зодіаку і попередила, чого їх представники мають остерігатися.