RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

​Названо п'ять знаків Зодіаку, чию любов можна "купити" - розмір гаманця має значення

Астрологи назвали меркантильних людей за знаком Зодіаку, які здатні любити по розрахунку.

Про це повідомляє ресурс popcornnews.ru.

Овен

Це люди, які продумують все на перед. Вони можуть погодитися на шлюб за гроші, але суми будуть не маленькі. Овни хочуть жити в розкоші і мати все, що забажають. Вони також акцентують увагу на саморозвитку і на активностях. Витрачати гроші на себе їм ніколи не шкода.

Козеріг

Вони хочуть жити в достатку. Фраза про рай в курені точно не про них. На речі Козероги дивляться реалістично і розуміють, що не маючи нічого за душею добре жити не будеш. Тому оцінять фінансову стабільність партнера.

Скорпіон

Поруч з собою вони хочуть бачити людину з достатком. Енергетика Скорпіонів привертає самодостатніх і сильних людей. Тому на слабших вони навіть не звернуть увагу.

Телець

Вони люблять все планувати, а фінанси стоять не на останньому місці. Для відносин шукають людину, яка зможе забезпечити їм безбідне життя.

Лев

Леви завжди прагнуть до розкоші. Вони розважливі і часто "полюють" тільки за тими, у кого є гроші. Тому легко погодяться на шлюб за розрахунком.

Як повідомляв "Апостроф", астрологи назвали зодіакальні пари, які мають всі шанси побудувати гармонійні відносини і пізнати щастя.