RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Названо п'ять найбільш "темних" знаків Зодіаку - не можуть контролювати своїх "демонів"

Раніше астрологи розповіли про найдобріших представників гороскопу, тепер же вони назвали знаки Зодіаку, яким важко контролювати свою темну сторону.

Про це пише newsyou.

Овен

Овни вміють знаходити підхід до людей коли вони в них зацікавлені. Однак представники знака схильні до невмотивованих спалахів нетерпимості і гніву. А наговоривши зайвого навіть дорогим і важливим людям, Овну дуже важко визнати свою неправоту, а тим більше попросити вибачення.

Тілець

Тілець справляє враження флегматичної людини, але у нього всередині вирують дві згубних пристрасті - жадібність і впертість. Вони можуть бути неймовірними скнарами - іноді Тільцю краще викинути річ, ніж віддати її комусь. Помножене на їх впертість, це якість сильно псує характер представників знака.

Близнюки

Ці люди веселі і життєрадісні, але в них "сидить" неймовірна підступність. За маскою комунікабельності ховаються брехня і фальш, які особливо помітні в любовних стосунках. Вони не тільки схильні часто змінювати партнерів, але і з легкістю ведуть паралельну гру.

Скорпіон

Привабливість Скорпіона притягує до нього людей, але якщо оточуючі не виправдовують їх очікувань, представники знака можуть випустити назовні свою лють. Ці люди потребують захоплення і визнання власних заслуг, не отримуючи цього від близьких, Скорпіон стає злим і мстивим.

Козеріг

Козеріг дуже скупий на зовнішні прояви емоцій, він добре володіє собою. Однак він здатний повністю викреслити з життя того, хто чимось його зачепив. Козеріг "вбиває" свого кривдника холодною байдужістю. При цьому він не стане розбиратися, чи реальна його образа, або все це йому тільки здалося.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали п'ять чоловіків за знаком Зодіаку які можуть бути справжніми тиранами в сім'ї.