RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Названо три найбільш ревнивих знаки Зодіаку - їх помста за зраду буде безжальною

Астрологи, які раніше склали рейтинг чоловіків-ловеласів серед знаків Зодіаку, назвали найголовніших ревнивців гороскопу.

Про це пише видання RSute.

Риби

Містичні і спокійні Риби не справляють враження пристрасних і ревнивих натур. Але це тільки на перший погляд. Насправді під їх холодністю і мрійливістю ховається глибока чуттєвість і емоційність. Жінки-Риби можуть влаштувати сцену ревнощів навіть без видимого приводу.

У представників знаку може різко змінюватися настрій, вони погано контролюють свої емоції і часто спочатку роблять, а потім - думають. Через це у стосунках з Рибами часто трапляються непорозуміння і неприємні ситуації. Якщо обранець Риб знає про всі особливості характеру свого партнера, то йому потрібно проявити терпіння і такт, бути уважним, чуйним і чемним. При цьому усвідомлювати, що непостійна "рибка" може і сама якось піддатися спокусі і дати привід своєму партнеру ревнувати.

Овен

Овни пристрасні і емоційно нестабільні, а тому життя з такою людиною не буде легким. Запальність, дратівливість і безкомпромісність проявляються практично у всіх представників даного сузір'я. Овнам не варто давати привід для ревнощів, бо в підсумку їхня помста виявиться жахливою. Якщо факт адюльтеру ще навіть не підтверджений, але є підозри, скандалу не уникнути, а коли йдеться про реальну зраду, Овен звіріє і перетворюється на розлюченого "бика".

Виправдовуватися і каятися у скоєному в цей момент марно. Краще на якийсь час залишити агресивного Овна, щоб він міг виплеснути всю свою злість і заспокоїтися.

Скорпіон

Скорпіонів недарма називають найбільшими власниками - вони намагається контролювати кожен крок свого обранця, знати де, коли і з ким той перебуває в будь-яку хвилину. Найменший натяк на флірт з боку партнера Скорпіона до представників протилежної статі підніме справжню бурю емоцій. Чуттєвий і ранимий, а тому дуже ревнивий, Скорпіон боїться, що йому зроблять боляче і змушений захищатися.

Скорпіону важко комусь довіритися, але якщо він вже віддав своє серце іншій людині, то не допустить зради з його боку. За невірність і образу ці сильні і жорстокі особистості будуть мстити і намагатися покарати винуватця. Скорпіон здатний довго виношувати план помсти і вдарити в найнесподіваніший момент так, що його кривдник пошкодує про те, що зробив.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали меркантильних людей по знаку Зодіаку, які здатні любити по розрахунку.