RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

15 травня

Всі новини

Чотири знака Зодіаку народжуються зі зрілими душами - їм з дитинства є, що розповісти світові

Астрологи назвали дітей за знаком Зодіаку, які вже з народження можуть "мати досвід".

Про це повідомляє ресурс allwomens.ru.

Діва

Дуже зрілі і мудрі не по роках. Вони терплячі і серйозні, здатні передавати свій досвід іншим. Але в той же час Діви спокійні, вони вміють контролювати свою енергію.

Внутрішній світ їх гармонійний, наповнений умиротворенням. Здається, що вони народжені для того, щоб принести нове у це життя.

Козеріг

Вони здатні логічно мислити, давати поради з самого дитинства. Глибини розуму Козерога вражають оточуючих. Вони вміють мислити масштабно.

Вони з ранніх років готові до самостійності. Дорослі необхідні, щоб спрямувати на правильний шлях. Часто трапляється, що Козерогам потрібно попрацювати з психологом, щоб зрозуміти самих себе.

Терези

Такі діти дорослішають мудро. Вони вражають своєю енергією і зрілістю. Однак в них буває багато непевності. Вона залежить від внутрішньої гармонії. Часто Терези шукають баланс.

Терези, які вже знайшли і зрозуміли себе, будуть прекрасними співрозмовниками. Вони легко можуть довести свою точку зору. Вони не рідко оптимісти.

Скорпіони

Їх мудрість супроводжує все життя. Вони можуть оцінити людину і ситуацію одним поглядом. Рішення часто приймають швидко - воно виявляються правильними. Також такі люди мають магічний талант.

Скорпіони люблять і можуть давати поради, але самі їх не приймають. Вони впевнені в собі, володіють потужною енергетикою. Тому бувають жорстокими і мстивими.

Як повідомляв "Апостроф", астрологи назвали знаки Зодіаку, яким важко контролювати свою темну сторону.