RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Приречені на щастя в старості - п'ять знаків Зодіаку, які не залишаться одні навіть в похилому віці

Астрологи, які раніше розповіли про найрозумніших представниць гороскопу, назвали представниць п'яти знаків Зодіаку, які створені для щастя. Ці жінки не залишаться одні навіть в похилому віці.

Про це повідомляє видання "Федеральное агентство новостей".

Овен

Жінки-Овни завжди знають, чого хочуть: і від життя, і від роботи, і від партнера. Представниці цього знаку Зодіаку в будь-якому випадку доб'ються чоловіка, який, на їхню думку, найбільше їм підходить. Ідеальними чоловіками для жінок-Овнів виступають Леви і Діви.

Телець

Жінок, народжених під знаком Тельця, називають створеними для заміжжя. Вони легко знаходять женихів і цінують своїх обранців за їхню наполегливість. У старості жінки-Тельці разом з партнером оточені увагою дітей, онуків і правнуків. Найбільше таким жінкам підходять представники знаків Скорпіона і Рака.

Рак

Жінки-Раки відрізняються любов'ю до тихих домашніх вечорів. Замість кар'єри і навчання вони швидше оберуть побут і сімейне життя з коханою людиною. Такі жінки стають хорошими дружинами, матерями і бабусями. Найбільше їх приваблюють чоловіки-Тельці або Скорпіони.

Лев

Жінки-Леви - справжні левиці, які вперто домагаються свого, в тому числі і коханого чоловіка. Представниці цього знаку Зодіаку завжди привертають увагу чоловіків, а самі найчастіше знаходять щастя з Овнами і Скорпіонами.

Терези

Жінки, народжені під знаком Терезів, зазвичай користуються популярністю у протилежної статі, тому можуть вибирати партнера на свій смак і розсуд. У молодості вони можуть так і не зустріти справжнє кохання, але до 40 років потрібна людина обов'язково з'явиться у їхньому житті. З Терезами найбільше сумісні Діви і Водолії.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, під якими народжуються жінки вільної моралі.