RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

П'ять знаків Зодіаку, під якими народжуються жінки вільних поглядів

Астролог і ясновидиця Кажетта Ахметжанова поділилася інформацією про те, які жінки можуть бути розкутими.

Про це пише сайт Рамблер/Гороскопи.

Овен

Представники цього знака зодіаку отримують задоволення від життя. Дівчата і жінки шалено люблять експериментувати, у них немає такого поняття, як "обмеження". Сміливі дівчата не соромляться говорити зі своїми другими половинками про те, чого вони хочуть в ліжку. Ці люди завжди прагнуть випробувати яскраві емоції, які роблять їх щасливими.

Близнюки

Близнюки ніколи не будуть соромитися свого тіла, і тим більше характеру. У них є гармонія з собою, яка захоплює інших людей. Близнюки не бояться першими починати спілкування, вони говорять про те, що їх турбує, які почуття їм ближче, а які ні. Це допомагає партнерам зблизитися один з одним.

Діва

Діви дійсно розуміють, що їм потрібно в цьому житті. Зазвичай це жінки, які мають тверду позицію і не бояться встановлювати свої правила в будинку і на роботі. У них є свобода і розкутість. Завдяки своїм фантазіям і вмінню говорити про них, Діви можуть запросто схилити свого партнера до того чи іншого виду задоволень.

Скорпіон

Скорпіони завжди вимагають від своєї другої половинки активної участі в інтимному житті. Ці люди пристрасні, вони дуже емоційні і випромінюють свою неймовірну сексуальну енергію. Іноді у Скорпіонів бувають неймовірно складні вимоги, тому не кожен чоловік пройде їх перевірку на міцність. З Скорпіонами потрібно бути акуратним, інакше є ризик потрапити на тигрицю, яка може залишити великі шрами.

Лев

Леви - це відкриті і впевнені в собі люди, вони привертають в своє життя красу і силу. Ці люди шалено фанатіють від самих себе, вони завжди стежать за собою і ніколи не дозволять собі зайвого. Якщо жінка-Лев захотіла зачарувати чоловіка, який їй сподобався, можна очікувати, що тут опору не буде.

Як писав "Апостроф" раніше, астрологи розповіли, мріяння яких знаків Зодіаку найчастіше стають реальністю.