RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Астролог назвала п'ять знаків Зодіаку, яких чекають труднощі цієї весни

Розпал весни може принести багато труднощів, від яких буде не по собі відразу декільком знакам зодіаку. Якщо уважно вивчити список "щасливчиків", можна зрозуміти, що життя інших знаків зодіаку буде виглядати куди краще і спокійніше.

Про це повідомляє "Рамблер/Гороскопи".

Астролог рекомендує не діяти на "гарячу голову" людям, які народилися під знаком зодіаку Близнюки. Потрібно мати повагу до всіх, хто вас оточує, не варто злитися або думати про те, що все погано. Також не потрібно боятися. Все це може привести до сумних наслідків.

Люди, які народилися під знаком зодіаку Лев, можуть стати свідками справжнього поля битви в квітні 2021 року. Вся справа в тому, що можуть відбуватися різні непередбачені ситуації і неприємні сюрпризи. Навіть якщо Леви впевнені в тому, що все буде добре, їм все одно не завадить мати під рукою запасний план.

У Дів буде невпевненість в собі в цьому місяці, але навіть будь-яку важливу справу можна буде відкласти до кращих часів. Це дивує, але саме невпевнене "совання" дозволить уникнути різних неприємностей.

Представники знака зодіаку Телець повинні підстрахуватися і не лізти зайвий раз на рожен. За всі помилки вищі сили можуть покарати сповна. Краще рішення - це терпіння. Потрібно набратися сил і енергії. Не варто приміряти на себе роль благородної матері Терези.

Овнам дуже пощастить в цей місяць. Швидше за все, страждання і праця окупляться, а значить, Овни зможуть отримати те, чого так давно хотіли, найголовніше - терпіння.

Як писав "Апостроф" раніше, астрологи назвали знаки Зодіаку, які дуже швидко змінюють своє рішення.