RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Травень 2021 року принесе щастя і гроші чотирьом знакам Зодіаку - забудуть про всі проблеми

Раніше астрологи склали гороскоп для всіх на 12 квітня, тепер же вони назвали чотири знаки Зодіаку, на яких в травні чекає успіх як в сфері фінансів, так і в особистому житті.

Про це пише "Joy-Pup - все найцікавіше!".

Близнюки

Травень відкриє перед представниками знака широкі можливості в професійному плані. Гарний час для пошуку не тільки нової роботи, але навіть і іншої сфери діяльності. Разом з тим, Близнюків буде переслідувати підвищена нервозність і дратівливість і доведеться справлятися зі внутрішнім напруженням.

Рак

Останній місяць весни стане для Рака часом збору плодів їхніх колишніх зусиль. Удача буде супроводжувати їх в справах, важливо лише уникати надмірного оптимізму. Вийде позбутися деяких проблем зі здоров'ям і по роботі. У травні покращаться відносини з братами і сестрами.

Терези

Травень почнеться для представників знака дуже енергійно і в роботі і в коханні. У стосунках все буде складатися вдало до середини місяця, потім можливі конфлікти і непорозуміння. У період з 4 по 19 травня Всесвіт подарує Терезам союзників і великі можливості в роботі. Покращиться і фінансовий добробут Терезів, може появитися додаткове джерело доходу.

Козеріг

У травні астрологи радять Козерогу сконцентруватися на роботі, оптимальний момент, щоб поборотися за крісло керівника. Однак експерти наголошують, що ця боротьба не повинна включати інтриги і змову в колективі. Також гарний час, щоб подумати про власну справу.

Як писав "Апостроф", 12 квітня о 05:30 настав молодик, який називають "кармічним". Це хороший момент для нових починань та рішучих дій для всіх, але найбільш вдалим день стане для трьох знаків Зодіаку.