RU  UA

Одному доведеться виїхати, другому загрожує термін: астролог дав прогноз по боротьбі з олігархами в Україні

Відомий астролог Влад Росс поділився своїм прогнозом, що чекає на великих олігархів України найближчим часом.

Про це він розповів журналісту Апостроф TV Юрію Кулиничу в авторській програмі "Розклад Кулініча".

На питання журналіста про боротьбу з корупцією і про те, чи будуть в Україні гучні "посадки" цієї весни, астролог відповів, що "Зеленський зовсім не кровожерлива людина, він садити точно нікого не буде".

"Люди хочуть, щоб когось посадили, але він цього принципово робити не буде, хоча все було навпаки в його серіалі, де він зайшов в парламент і всіх розстріляв з автомата ... Але, з іншого боку, деякі наші олігархи можуть постраждати . Один з них може виїхати в Ізраїль, а той, який сидить в Австрії, може сісти дуже серйозно і надовго в США в тюрму ", - сказав Росс.

Журналіст уточнив, що про Ізраїль - це Ігор Коломойський, і запитав, чи говорить астролог про екстрадицію з Австрії Дмитра Фірташа.

"Є велика ймовірність того, що це станеться", - прогнозує він.

Астролог додав, що буде відбуватися з іншими олігархами України.

"Решта - Ахметов, Пінчук і Порошенко - будуть почуватися чудово", - каже він.

За словами Росса, Зеленський абсолютно не хоче після свого правління сісти в тюрму, тому він і сам садити точно нікого не буде.

"Я думаю, він просто за своєю суттю не такий жорсткий. Він хоче з усіма по суті свого характеру ... Венера у нього в сполученні з Сонцем у Водолії. Венера - планета дипломатії і любові. Тобто він хоче з усіма домовитися", - резюмував експерт.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": Великої війни з Росією не буде, у Путіна інші думки - астролог Влад Росс.