RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

П'ять жінок за знаком Зодіаку стають красивішими з віком - вони знають секрет "вічної молодості"

Раніше астрологи розповіли, хто з представниць гороскопу стає кращими водіями, тепер же вони назвали п'ять жінок за знаком Зодіаку, чия краса з роками не в'яне, а тільки яскравіше проявляється.

Про це пише "Рамблер".

Козеріг

Ці дівчатка з дитинства ростуть серйозними і розсудливими. У молодому віці вони не вражають красою, а ось з роками все більше розквітають. Вони привертають увагу чоловіків особливою магією і впевненістю у своїй красі. Чим більшого жінка-Козеріг досягла в житті, тим яскравіше вона сяє.

Терези

В юному віці у дівчат-Терезів дуже нестабільна самооцінка - дивлячись в дзеркало вони помічають в собі тільки найгірше. З віком же представниці знака набувають впевненості в собі. Після 30 років ці жінки досягають гармонії між внутрішнім і зовнішнім, що привертає до них натовпи чоловіків.

Близнюки

Близнюки в молодому віці не схильні підкреслювати свою жіночність та сексуальність. З роками в них проявляється якась глибина і зникає юнацька легкість. Це можна порівняти з перетворенням алмазу в діамант. У них з'являється не тільки милий вигляд, але і особлива аура, яка приваблює чоловіків.

Рак

Юні Раки борються з великою кількістю комплексів. Однак чим старше вони стають, тим більше проступає їх жіночність і вразливість, у них з'являється особлива грація. Перебуваючи поруч з ними, чоловіки відчувають душевний спокій і умиротворення, що є для них своєрідним "магнітом".

Діва

Дівчинка-Діва зростає "сірою мишкою", але ставши дорослими, вони розвивають особливий шарм, стаючи красивими, величними і спокусливими. Діва починає насолоджуватися своєю красою. Чоловіків же тримає на відстані, дозволяючи любити себе і лише сподіватися на прихильність. Її обранець до кінця днів залишається в полоні її чарівності.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, які не залишаться одні навіть в похилому віці.