RU  UA  EN

Субота, 15 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 червня

Всі новини

Чотири знаки Зодіаку люблять гроші більше всього - готові навіть піти по головах

Астрологи, які раніше назвали знаки Зодіаку, які не стануть змінюватися заради любові, визначили серед представників зодіакального кола тих, хто найбільше любить гроші і готовий заради фінансового благополуччя на все.

Про це пише портал "Яндекс. Дзен".

Телець

Тельців називають найбільшими матеріалістами Зодіаку - вони знають толк в грошах. Доходи, витрати, заощадження і накопичення - Телець може про це говорити нескінченно. Але він не тільки говорить про гроші, але ще і знає і вміє їх заробляти. Тельцям вдається побудувати правильну стратегію фінансового розвитку завдяки вродженій схильності до розважливості.

Але часто люди цього знаку бувають меркантильними і корисливими. Недоброзичливці кажуть, що саме через перераховані якості Тельці стають мільйонерами. Все ж таки Тельцю необхідно віддати належне. Він хоч і буває хитрим споживачем, основний власний капітал заробляє власною працею і розумом.

Рак

Раки є фаворитами грошової Фортуни, а гроші люблять їх, бо вони вміють їх цінувати і при цьому не поклонятися як ідолу. Серед Раків немає божевільних фанатиків грошей, однак більшість з них вкрай забезпечені люди. Все через те, що вони вміють думати як ціле бухгалтерське управління, де все розкладено по поличках. Відсутність хаосу в грошових справах допомагає Ракам забезпечити стійке власне матеріальне становище і поступово збільшувати капітал.

Також розбагатіти Ракам допомагає інший талант - ощадливість. Вони відмінно знають ціни, знають, за що не потрібно переплачувати. При цьому жадібними Раків назвати важко. Але навіть коли у Раків і з'являються вільні заощадження, позичати їх друзям і родичам вони не поспішають.

Діва

У Дів дуже розсудливі і проникливі відносини з грошима завдяки знаменитій педантичності представників знаку. Вони добре знають закони грошової енергії і не дозволяють собі поводитися з нею нешанобливо. Але це тільки одне з правил, які Діва дотримується неодмінно. Представники знаку є природженими прагматиками, матеріалістами і трудоголіками, які покладаються тільки на себе і власні навички.

Діви цілеспрямовані, терплячкі, відповідальні і схильні до детального аналізу, а це сприяє їхньому грошовому благополуччю. Якщо і трапляється малозабезпечена Діва, то це тільки тому, що вона не знає про власні таланти.

Терези

Терези є справжнім магнітом для грошей. Причому вони не мають жодних фінансових талантів і їм дуже далеко до фінансових премудростей. Ймовірно, гроші люблять Терезів саме завдяки тому, що ті не надають їм зайвої ваги - вони ні за що не підуть з-за грошей на угоду зі своєю совістю.

Терези - люди творчі і високодуховні, витончені естети і поціновувачі прекрасного. Якщо вони розвивають власні творчі таланти і починають отримувати на цьому чималі гроші, то вони наймають фінансового консультанта, який впорядковує їх доходи, а також вкладає і примножує їхній капітал.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, під якими народжуються жінки вільної моралі.