RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Шість знаків Зодіаку краще не злити - одразу впадають в лють і готові знищити за образу

Раніше астрологи розповіли про найдобріших представників гороскопу, тепер же вони назвали шість найбільш мстивих знаків Зодіаку.

Про це пише "Яндекс. Дзен".

Овен

Ці люди неймовірно уперті, імпульсивні і агресивні. Вони легко втрачають самовладання, будь-яке необережне слово може привести їх у лють. При цьому емоції Овна досягають лякаючого напруження. З іншого боку, якщо ви їм віддані, вони будуть вашими найкращими друзями на все життя.

Лев

Лев упевнений в собі і товариський, однак все змінюється, коли хтось вступає з ним у суперечку. Представники знака тут же включають "бойовий режим" і безжально трощять опонента. У пориві гніву Лев може бути вкрай злим і грубим. Його запал можуть охолодити тільки щирі вибачення.

Стрілець

Стрільці неймовірно прямолінійні і часом переходять будь-які межі, а зопалу здатні сказати абсолютно все і в дуже безжалісної формі. У суперечці представники знака шукають будь-які можливості щоб перемогти. Вони не хочуть нікого ображати, але через нетерплячість і імпульсивну натуру це трапляється.

Скорпіон

Представники знаку можуть довго накопичувати злість, тримаючи її глибоко всередині. Одного разу вона проривається назовні, причому привід для цього може бути абсолютно дріб'язковий. При цьому його лють не проходить швидко, Скорпіон мстить і відчуває від цього задоволення. Щоб він заспокоївся, потрібно усунути причину його гніву.

Козеріг

Вони вперті, не вміють прощати і з трудом сприймають відмінності людей. Козерога не так просто вивести з себе, однак коли це трапляється, вони вихлюпують всю свою злість. Під час сварки Козеріг вважає, що він завжди правий і може бути дуже жорстокий в словах. Представникам знака часто не вистачає співчуття і великодушності.

Тілець

Тельці не скандальні за своєю суттю, але довго пам'ятають всі нанесені їм образи. Крім того люди, які заважають їм зберігати контроль над ситуацією, викликають у них сильне роздратування. Невизначеність робить Тільця досить агресивним, але все ж злість не буде виявлятися у нього занадто явно.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали найпозитивніші знаки Зодіаку, які легко проженуть смуток і піднімуть настрій оточуючим.