RU  UA  EN

Неділя, 16 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 червня

15 червня

Всі новини

Травень принесе зміни п'яти знакам Зодіаку - для деяких вони стануть доленосними

Астрологи, які раніше вказали на п'ять представників зодіакального кола, які закохуються раз і на все життя, тепер назвали знаки Зодіаку в яких будуть зміни в останній місяць весни.

Про це пише okulys.ru.

Овен

У житті Овнів почнеться новий етап. Не варто в цей період будувати повітряні замки, сміливо беріться за досягнення цілей. Удача буде супроводжувати вас протягом усього місяця.

Близнюки

Позитивні зміни відбудуться і в житті Близнюків. Головне в цей період не робити необдуманих вчинків, в іншому випадку негативні наслідки не змусять себе довго чекати.

Лев

У Львів може виникнути бажання поміняти роботу. Не варто лякатися, дійте. Однак не забувайте про сім'ю. Підтримка близьких дуже важлива в цей період.

Терези

У травні вам доведеться вибирати, що для вас важливіше - кар'єра чи сім'я. Постарайтеся ретельно обміркувати своє рішення, від нього буде залежати все ваше подальше життя.

Козеріг

У травні Козерогам випаде шанс нарешті стати лідерами. Останній місяць весни обіцяє неймовірний успіх в кар'єрі. Вам варто очікувати підвищення зарплати або більш високу посаду.

Як повідомляв "Апостроф", астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, яким пощастить в любовному плані в травні .