RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.15
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

Всі новини

Названо п'ять знаків Зодіаку, які закохуються раз і на все життя - завжди щирі у почуттях

Астрологи, які раніше назвали знаки Зодіаку, які не стануть змінюватися заради любові, тепер назвали знаки Зодіаку, які вірять, що любов - це раз і на все життя.

Про це пише "Яндекс.Дзен".

Овен

Овни швидко закохуються, але тільки в одну людину і на все життя. Вони бувають різкими з людьми, але тільки не з коханими. Овни довго будуть йти до сімейного життя і дуже ретельно вибирати партнера, але якщо оберуть - то раз і на все життя. Любов для цього знака зодіаку понад усе і він не здатний на підлість і зраду.

Козеріг

Для Козерогів важлива іскорка любові. Козеріг здатний пронести це щире почуття через все життя. Вони поважають партнера і іноді навіть здатні знехтувати своїми бажаннями, щоб догодити. Козероги ніколи не починають конфлікт в сімейних справах. Вони можуть любити всією душею.

Телець

Сімейне життя Тельців - просто ідилія, якщо звичайно ж Телець закоханий. Супутник Тельця відчує себе особливим, тому як цей знак зодіаку може робити подарунки і показати щирість своїх почуттів. А коли Тельці відчувають взаємність, їх пара може бути щаслива до глибокої старості.

Терези

Терези дуже чутливі. Вони часто приймають все близько до серця, тому багато в чому самі і страждають. Терези створені для любовних відносин, але коли їх зраджують, вони цього не пробачають. Терезам головне зустріти однодумця, тоді вони створюють міцну сім'ю.

Рак

У багатьох випадках Раки будують відносини з почуття жалості. Але якщо Рак зустрів свою долю і завів сім'ю, то кращого сім'янина, ніж він просто не знайти. Рак здатний полюбити всією душею і серцем.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, під якими народжуються жінки вільної моралі.