RU  UA  EN

Субота, 25 травня
  • НБУ:USD 39.75
  • НБУ:EUR 42.80
НБУ:USD  39.75
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 травня

Всі новини

Сімейне життя перетвориться на тортури - три найгірших чоловіка за знаком Зодіаку

Раніше астрологи розповіли, хто з чоловіків відрізняється особливою хазяйновитістю, тепер же вони назвали трьох чоловіків за знаком Зодіаку, шлюб з якими може стати непростим випробуванням і вимагатиме від жінки мудрості і витримки.

Про це пише Мagadanmedia.

Близнюки

Ці чоловіки ніколи не перестануть фліртувати з іншими жінками, навіть будучи одруженими. При цьому вони не виносять обмеження своєї свободи - їх не можна ревнувати і підозрювати, а тим більше влаштовувати сцени. Стосунки з ним можна побудувати лише на довірі.

Овен

Представники знака імпульсивні і запальні. Ужитися з ними зможуть лише ті жінки, які навчаться приймати їх дитячі витівки, капризи і упертість. Однак якщо Овен відчує щиру любов, він може бути дуже вдячним і романтичним чоловіком.

Скорпіон

Жінці, що зв'язала своє життя зі Скорпіоном доведеться постійно доводити йому свою вірність. Представники знаку дуже підозрілі і краще не викликати в них почуття ревнощів. Образи і тим більше натяк на зраду цей мстивий знак не пробачить ніколи.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали п'ять жінок за знаком Зодіаку, які здатні зробити своїх чоловіків по-справжньому щасливими.