RU  UA  EN

Середа, 29 травня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.70
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 травня

Всі новини

Названо шість наймиліших жінок за знаком Зодіаку - у них ангельське терпіння і чуйне серце

Астрологи, які раніше назвали п'ять знаків Зодіаку, яким несподівано пощастить саме в 2021 році Бика, визначили найбільш милих жінок за знаком Зодіаку. Ці жінки мають спокійний характер, ангельське терпіння і добре серце.

Про це повідомляє InStyle.

Терези

Представниці цього знаку Зодіаку завжди знають про те, що вони найяскравіші. Терезам потрібно постійне обожнювання, але не тільки одного об'єкта симпатії, а від усіх. І хоча ці люди мають приємний характер, вони часто вередують і можуть "топнути" ніжкою там, де не треба.

Козеріг

Дівчата і жінки, які народилися під цим знаком Зодіаку, можуть похвалитися хорошим характером. Однак вони в разі чого можуть образитися і дають зрозуміти, що є тільки два варіанти розвитку подій - дотримуватися їх плану або піти з їхнього життя.

Водолій

Водолії люблять кататися і катати партнерів на емоційних гойдалках. Вони запросто можуть накричати і вивести людину з себе, а вже через хвилину починають обійматися. Коли ви вирішите, що у вас з Водолієм справжня любов і дасте дівчині це зрозуміти, цей знак Зодіаку може злякатися і втекти. Однак пізніше Водолії повернуться, закрутять вам голову і так по новій.

Риби

Риби - це чудові люди, вони дуже хороші, але іноді перегинають зі своїм характером і запросто можуть змусити іншу людину відчувати себе не в своїй тарілці. Іноді Риби надто жорстокі і можуть завдати шкоди всім, хто їх оточує. Риби - дуже емоційно нестабільний знак Зодіаку.

Стрілець

Люди, народжені під цим знаком Зодіаку, не завжди здатні взяти себе в руки. Іноді їм простіше накричати на когось, ніж діяти спокійно і без конфліктів. Потрібно бути акуратними зі Стрільцями, інакше вони можуть привести вас до справжньої війни.

Телець

Тельці завжди спокійні, але їх можна спробувати вивести з себе. Коли вони знаходяться "не в собі", є ризик, що під гарячу руку потраплять абсолютно всі. Не можна злити Тельців, інакше це може закінчитися дуже погано.

Як писав "Апостроф" раніше, травень закрутить голову п'яти знакам Зодіаку- на них чекає сплеск емоцій і бурхливий роман.