RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Названо чотири найвідданіших в коханні знака Зодіаку - заводять тільки серйозні стосунки

Раніше астрологи розповіли про найгірших чоловіків серед всіх представників гороскопу, тепер же вони назвали чотири знака Зодіаку, схильних до моногамії.

Про це пише Сluber.

Рак

Представники знака вступають у стосунки тільки з тими, з ким може вийти щось серйозне і вкладають в них всю душу. Відданість Рака партнеру іноді переходить в нав'язливість. Це максимально моногамний знак Зодіаку.

Козеріг

Козероги дуже традиційні люди, які не сприймають вільні стосунки. Вони чесні по відношенню до свого обранця і чекають того ж у відповідь. Вони віддані в усьому, що роблять, і вважають за краще відразу заводити серйозні стосунки, а не витрачати час на швидкоплинне задоволення.

Лев

Леви дуже цінують відданість і вірність, тому їм близька моногамія. Внутрішній світ представників знака дуже багатий і вони не схильні розпорошуватися між декількома людьми. Вони обирають надійні та стабільні стосунки, сповнені щирості і чесності.

Діва

Представники знака прагнуть до досконалості в усьому - і особисті стосунки не виняток. Це вроджені перфекціоністи, а тому коли вони з кимось зустрічаються, то ставляться до цього вкрай серйозно. Моногамія відповідає їх головним якостям - вірності і прагненню робити все якомога краще.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали знаки Зодіаку серед дівчат, які закохуються не в тих чоловіків.